Риболовна среща?
Значи двама за сега.
ПС.Моите намерения са:
-тръгвам в събота сутринта за Пловдив
-оставям жената идецата в Стамболийски и продължавам към мястото
-вечерта срещу неделя ако съм сам ще пренощувам в Стамболийски,ако сме компания оставам на линия и през ноща
-неделя сутринта отново на линия до към обяд
-връщам се в Стамболийски да си прибера домочадието и тръгвам към София
ПС.Моите намерения са:
-тръгвам в събота сутринта за Пловдив
-оставям жената идецата в Стамболийски и продължавам към мястото
-вечерта срещу неделя ако съм сам ще пренощувам в Стамболийски,ако сме компания оставам на линия и през ноща
-неделя сутринта отново на линия до към обяд
-връщам се в Стамболийски да си прибера домочадието и тръгвам към София
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
Аз отпадам за тази събота, защото ще проверя как са мрените по Струма
, но в най-скоро време ще посетя гореспоменатия водоем ( като се активизират още малко щуките ). Надявам се да споделите впечатления, ако отидете
Ако ще преспивате, проверете прогнозата за времето, защото май ще разваля в събота вечерта.

Ако ще преспивате, проверете прогнозата за времето, защото май ще разваля в събота вечерта.
CARINA E 7A-FE
Re: ...
Предложи.rudolf написа:поли много профи това,,,400 километра път,,,дай някъде за 3-4 часа да удавим глистите?
ПС.На чепинци миналата и по-минала седмица даваше щука и платика,ма не нещо сериозно.
На Искъра само дребно и то слабо(костурчета на дъно).На захранка към 18:00 на харпун на 3м(дълбочина) две паранчета(шаранчета) и това е.Но повече не слизам,на 3м е януари месец-студ.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
Re: ...
аз за неделя съм за,,,,изобщо не ме интересува дали ще клъвне нещо,,,мен ме кефи да вадя оловото и да гледам паднала ли ми е стръвта,,,рибата няма шанс да клъвнеpoli написа:Предложи.rudolf написа:поли много профи това,,,400 километра път,,,дай някъде за 3-4 часа да удавим глистите?
ПС.На чепинци миналата и по-минала седмица даваше щука и платика,ма не нещо сериозно.
На Искъра само дребно и то слабо(костурчета на дъно).На захранка към 18:00 на харпун на 3м(дълбочина) две паранчета(шаранчета) и това е.Но повече не слизам,на 3м е януари месец-студ.
Де го Серес, де Стара Загораpoli написа:Е от толкова много варианти аз се озовах в Стара Загора на ралито,беше добре,съчетах работа с удоволствие.
Нещо сме слаби в организацията.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път