emi znachi imash da smenish edni lageri, i da se pogledne kolko trybva da se shlaifat cilindrite za da se opravi! v zavisimost koi nomer e butaloto na tozi cilinfdur, mozesh da minesh samo sus shlaifane na TOZI cilinder, i da smeni 1 butalo! ako nomera na butaloto na cilindura e No1, moze da slozish butalo No3. razlikite mezdu tzi STANDARTNI butala s malki, no No1 e nai-malkoto a No3 nai shirokoto. Sled tova idvat butalata za remont koito sa s 0.50 po-shiroki.duco написа:Po princip iskam napravo da si zema turbinata celica samo 4e te sa dosta skupi-stava vupros za zdravite.Sega ima dve s povredi koito vurvqt na sqkvi barteri ednata e za koqto ti pisah zna4i proverqvah nqma lageri na toq razmer ina4e ne e problem da si kupq novi.A za drugata tq e v Pazarjik i ne znam za6to no sobstvenika vurvi na sqkvi barteri kato kazva 4e kolata e perfectna samo nqma suedinitel, napravo gram nqma kolata ne otlepq izob6to-i mi se struva 4e ne6to drugo ne e nared stoto toi moje da si kupi edin suedinitel koito daje i s pritiskatela ne e 4ak tolkova skup i da si q prodade spokoino za po solidna suma, na vsi4ko otgore toi ima i serviz,ina4e dvigatelq raboti normalno samo deto turboto ne zarabotva na mqsto no to mai e normalno.No po princip na men mi haresva drugata o6te pove4e 4e e s rolbari , ima i nqkuv potenciometur deto kato go razvurti6 i po4va da hvur4i ogun ot auspuha kakto raboti na oboroti-kazaha mi 4e se uveli4ava intervala na pruskane na duzite.
MIslq 4e ti obqsnih kakvo to4no iskam sorry ako ne6to sum ta iznervil
ili vzemi i polzvai tvoyat blok, a slozi tozi s yazvata na tvoyata i ya prodai taka.... znam li?!
no mnogo vnimavai shotot tezi drebni neshta sa FUNDAMENTALNI za posledvashtoto eksploatirane na dvigatelyat!
otnosno celicata v pazardjik, napulno e vuzmozno da ne otlepya IZOBSHTO kolata, tova e pochti vinagi rezultatut na napulno izhaben originalen suedinitel. Ama shtom ne vurti turbinata na mesto, znachi e blokiralal, i ima nuzda ot osnoven remont, ili cyalostna smyana!
uspehi,
punky