Мнение
от roro17 » 12 Сеп 2008 10:18
честит петък на всички! !
мойте пиленца са:
2004 avensis combi 1,8 VVT, linea "беш ли мааму", на 120 000 км., сив като хипопотам и гълта масло като такъв, борд компа за освен за часвоник не стаа, климатика не духа, ама тва не е проблем, шот прецаканото уплътнение на десния прозорец го замества успешно (зимата за охлаждане, лятото за отопление), не дърпа, незнам що, ама не дърпа, комшийката с опел корса 999см3 на 400 м. ме оправя с 2 дължини (от нейните).
абе пълен ташак е колата. гледам да не я докосвам мн мн, да не падне нещо. иначе вътре е тихо като денем в стриптиз бар, и 10 чувала пипер влизат без проблем. прякор: консерва, буркан.
казах си, че повече тойота нема да си взема, ама ***. взех си. и то най-мекокитчестата....поне катери големи бордюри, средни бордюри и венерени хълмове.
2006 rav4, 2.0 VVT, linea "безкожна", 40 000 км. мразя да ходя към бургас с тва, абе разбери ме, искам да веляза в тоз завой със 120, искам да плъзна задницата! тоз пак не ме разбира, трещи си системите и влиза в завоя като цигане сладкарски магазин. сещам се с първата ми любов какво го правихме тоз път, имаше само "пей скъпа" и тя си завърташе дупето по най-сексапилния възможен начин...
ама се свиква, консерватираш се с тез консерви и взема да ти харесва да си консервиран.
тва е "рафчу". буркана в момента го немам на снимка.
-
Прикачени файлове
-

- gallery_1371_36_19979.jpg (99.63 KiB) Преглеждано 3782 пъти