Здравейте,
имаме тойота авенсис 2007 която си има фабричо диск, радио и т.н. искам да си сложа хендс фрии обаче дали фабричната аудио система има възможност да мютва радиото или диска при обаждане? до колкто съм запознат авто каасетофонтие, които се монтират имат вход за мют към който хендс фрито подава сигнал при обаждане и друг вход за рутиране на самия разговор от телефона.
Ако някой има информация по въпроса или знае сервиз в София където могат да монтират хендс фрито ще съм благодарен да сподели мението си.
Toyota Avensis хендс фрии през говорителите - може ли?
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
http://techdoc.toyota-europe.com/legacy ... 0360-3.pdf
тук е описано къде е MUTE сигнала. Ако решиш сам да си го монтираш
тук е описано къде е MUTE сигнала. Ако решиш сам да си го монтираш

-
доколкото знам нашите авенсиси нямат тази екстра, дори да има изобразена картинка на волана. може да си сложиш допълнителна далаверка 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки