Да обменим мисли относно "Гражданската отговорност"
-
Я по-подробно обяснете как се калкулира тази цена в мошениците "Евроинс"! Сигурен съм че няма да излезе точно толкова за ЕС! ;)plpenov написа:Alex,
какви са тези цени!!! 525лв.??? Аз правя застраховки към Евроинс , и там цената която важи за ЕС е 113лв. + 11,40лв. за стикер за автомобили до 1800см3.Ти направо ми разби илюзиите , че в "Allianz" цените са най ниски!
И какъв ли пък ще да е този смешен стикер?!?Евроинс винаги ще ни изненадат приятно... biggrin.gif
-
Вчера като ходих да си вземам възлагателното писмо от Алианц, една баба дойде да си прави ГО и момата и каза - че тарифите са от 125 до 525 лв. - бабата скочи - ама нали по ТВ има реклама, че почвали от 60 -ина лева?!?!?! - Ами, да бабо, ама туй е за малките градчета, а за Сф, Пд и Варна /предполагам и Бургас/ - цените са тези.
Да ви кажа и аз съм в неведение, поради причина, че двете нови коли по договор гражданска ми искат чак съответно юли и август, а по закон пише, че при придобиване на автомобил през годината се плаща за остатътка от годината, за нови коли пак ли е така и трябва сега да им плащам и на тях гражданска?
Да ви кажа и аз съм в неведение, поради причина, че двете нови коли по договор гражданска ми искат чак съответно юли и август, а по закон пише, че при придобиване на автомобил през годината се плаща за остатътка от годината, за нови коли пак ли е така и трябва сега да им плащам и на тях гражданска?
-
- Автомобил: Avensis T25 2.2D4D - 150hp
- Благодарил/а: 1 път
Евроинс - Габрово
Надявамсе да помогна по темата с тази таблица
- Прикачени файлове
-
- 1111.JPG (319.36 KiB) Преглеждано 3810 пъти
Направих ГО в ДЗИ на Карината и на Опелчето на дъщеря ми за 160 лева общо. Има опция в ГО, че ако излизаш в други страни на ЕС ще трябва да се доплатят още 60 лева (плащат се преди излизане). Мисля, че тази цена е ОК!
И весели коледни и новогодишни празници!!!
И весели коледни и новогодишни празници!!!
Toyota Carina E Liftback 1.6,
116ps, 4A-FE, 1994
116ps, 4A-FE, 1994
-
Гражднаска отговорност от 110 лв. www.zastrahovki-bg.com
Тук са най-евтините застраховки http://www.zastrahovki-bg.com/ просто няма по-евтина гражданска отговорност в България. Цените започват от 110 лв. В сайта и има и много инфо за всички видове застраховки
Най-евтините застраховки http://www.zastrahovki-bg.com/
-
- Обратна връзка: