повреден пепелник авенсис 2007

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Green LIght

повреден пепелник авенсис 2007

Мнение от Green LIght » 04 Сеп 2008 20:49

Момчета и момичета случая е следния: Таблото ми се повреди от тези ароматизатори, които са във формата на малки шишенца. Моето, очевидно силно нагрято от лятното слънце, е капало около пепелника и лоста за скоростите и тотално е ебало майката на таблото. Аз не видях, защото пътуването ми продължи и през нощта, усетих силна миризма и туй то. После нищо не можа да почисти петната. От безбройните препарати стана само по- зле. От ДЗИ си питат ушите- това не е събитие, гледай си работата! Може би, са прави - сам съм си виновен. Кво да правя- плащам си. От ТМ ауто ми дадоха цена на единия елемент от 200 лева, което се търпи. В крайна сметка да съм се сетил, като ми мерише, да съм проверил- всяка глупост се заплаща. Това което не се търпи е пепелника. Пепелника на таблото на авенсис се поръчва заедно със запалката и цялата вътрешна конзола. 500 лева. Май ми идва нанагорно вече. Та молбата и въпроса ми е: Рагаци ако познавате някой който има части от тъмно сив авенсис 2007ма, свирнете насам. Бирата е от мене

Аватар
speedking
Обратна връзка:

Мнение от speedking » 04 Сеп 2008 21:06

probva li da go iz4isti6 s obezmaslitel?
Lexus IS 220d
Mazda MX5

Green LIght

Мнение от Green LIght » 06 Сеп 2008 20:26

speedking написа:probva li da go iz4isti6 s obezmaslitel?
да, да с толкова неща пробвах, че накрая повредих пластмасата още повече.
Не може да няма части втора употреба за такава кола. Много тъпо е да плащам един куп части, козоли запалки, разни зъбчатки и конзоли заради единия панел на пепелника.
Е, каквото- такова

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 06 Сеп 2008 20:37

Green LIght написа:
Не може да няма части втора употреба за такава кола. Много тъпо е да плащам един куп части, козоли запалки, разни зъбчатки и конзоли заради единия панел на пепелника.
Е, каквото- такова
Намираш една красива самозалепваща лепенка и му я лепваш!

Green LIght

Мнение от Green LIght » 06 Сеп 2008 23:38

Kiki написа:
Green LIght написа:
Е, каквото- такова
Намираш една красива самозалепваща лепенка и му я лепваш!
мерси!

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 07 Сеп 2008 21:01

направи една снимка на ситуацията да я видим и ние за кво иде реч happy.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Nixter

Мнение от Nixter » 09 Сеп 2008 18:03

Мисля че имаше една друга тема по същия въпрос. И аз си осрах капака на пепелника и ми искат 400 лв за целия блок на пепелника (без труда) Само че моя е от черната пластмаса на най-ниското ниво на оборудването. Няма опртавия тва и не знам какво може да се направи.
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007

Публикувай отговор