Нека бъдем малко по-културни!
Нека бъдем малко по-културни!
Напоследък със съжаление забелязвам, че свадите и грубите размени на нападки зачестиха във форума.
Следва една безкрайна размяна на реплики, която от една страна е доста грозна, а от друга не носи никаква полза за останалите потребители.
Ще ви помоля да се опитате да бъдете по-любезни и толерантни един към друг и дори да не сте съгласни със становището на другия - да уважите правото на собствено мнение!
Също така ще помоля, ако напишете рязък (или груб) отговор да изчакате една минута и да го прочете пак. Ако не все още мислите, че си заслужава да го пуснете - направете го. Въпреки това мисля, че в 99% от случаите силно ще редактирате мнението си (в по-добра посока).
Благодаря за разбирането! Просто не искам да правим един МОДЕРИРАН форум. Мисля, че всички тук са достатъчно възпитани, за да не се налага това.
Следва една безкрайна размяна на реплики, която от една страна е доста грозна, а от друга не носи никаква полза за останалите потребители.
Ще ви помоля да се опитате да бъдете по-любезни и толерантни един към друг и дори да не сте съгласни със становището на другия - да уважите правото на собствено мнение!
Също така ще помоля, ако напишете рязък (или груб) отговор да изчакате една минута и да го прочете пак. Ако не все още мислите, че си заслужава да го пуснете - направете го. Въпреки това мисля, че в 99% от случаите силно ще редактирате мнението си (в по-добра посока).
Благодаря за разбирането! Просто не искам да правим един МОДЕРИРАН форум. Мисля, че всички тук са достатъчно възпитани, за да не се налага това.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Georgimitrovich
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Да само дето ако на всяка една глупост се радваме , като олигофрени вместо да се докаже , че се говорят глупости ще заприличаме на първо помощно ама не и на TOYOTA Forum .Me4oKyX написа:
Дано не стигаме дотам ....![]()
Нека има повече![]()
![]()
,
вместо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PEACE \/
Въобще не говориме , че някой хора започнаха да си правят "клубове" по двойки и по тройки .
И накрая някой ти казва "аве заеби физиката аз съм го видял това......" батка просто има още много спам да хапнеш просто та ако ще и Султана на Бруней да си ! Разбери го това .
Просто споровете трябва да се водят малко по-културно !
Последно промяна от Bass_Man на 29 Авг 2008 00:54, променено общо 1 път.
-