След 10 000км нови втулки (тампони) на носачите!!! Ужас!!!
-
-
- Получена благодарност: 1 път
http://www.sofiaexport.com/sofiaexport/ ... &Itemid=23
ето електронния каталог на ФЕДЕРАЛ МОГУЛ(ЗА ЕВРОПА). в него има МООГ, и всички други марки които внасят СОФИЯ ЕКСПОРТ ЕООД
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ДЖЕЙМИ
laugh.gif
ето електронния каталог на ФЕДЕРАЛ МОГУЛ(ЗА ЕВРОПА). в него има МООГ, и всички други марки които внасят СОФИЯ ЕКСПОРТ ЕООД

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ДЖЕЙМИ

Готов съм! Не хлопа никъде!
Ама познайте изненада .................
Както писах,вътрешния накрайник го сменях преди 5-6 000 км.И наскоро като го хванах и като го лашкам радиално и трак-трак.И засилих се да сменам пак.Днес я оставих колата при един пич въвъ Варна който ни обслужва бусовете.След няколко часа бях готов.Колко пари Маноле-110 лв .Сменил съм ти двата шарнира ама накрайника НЕ!
Е що така?-Ами не беше разБит ,който ти го е сменал преди това не го беше стегнал.Беше разВит.Завъртяхме го 2 об. и той се откачи.Как не съм се пребил
А АВЕР със сервиз ми го сменя
Утре смятам да му ГОВОРЯ дълго и продължително

Ама познайте изненада .................
Както писах,вътрешния накрайник го сменях преди 5-6 000 км.И наскоро като го хванах и като го лашкам радиално и трак-трак.И засилих се да сменам пак.Днес я оставих колата при един пич въвъ Варна който ни обслужва бусовете.След няколко часа бях готов.Колко пари Маноле-110 лв .Сменил съм ти двата шарнира ама накрайника НЕ!

-
Значи малко инфо за тези които се интересуват:
Агента изнамери некакви що годе ментета
-уж немски (пр.биалета 20 лв. задна биалета 30 лв. шарнир 30 лв)
-уж японски (пр.биалета 35лв. задна същите пари. шарнир 35лв.)
Опитах и при фирмата дето беше посочена за вносител на MOOG но се оказа че за Карина нямат нищо и ме препратиха към РУДИ96 там ми дадоха цени за MOOG части:
-шарнири 67лв. предна биалета 28лв. задна мисля около 35-40лв.
за съжеление на склад имата само два шарнира и една предна биалета. За сега мойто майстор ще провери на още едно място но предполагам ако не намери по добри цени/качество ще се спра на MOOG (и мойто майстор каза че са добри когато са оригинал)
Опитах и при фирмата дето беше посочена за вносител на MOOG но се оказа че за Карина нямат нищо и ме препратиха към РУДИ96 там ми дадоха цени за MOOG части:
за съжеление на склад имата само два шарнира и една предна биалета. За сега мойто майстор ще провери на още едно място но предполагам ако не намери по добри цени/качество ще се спра на MOOG (и мойто майстор каза че са добри когато са оригинал)
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Нищо не е добро,67 лева за шарнир е нищо ,да не говориме за 30 лева.Тия моог или каквито са за 67 лева няма да изкарат повече от 30000км. според мен,вземи оригинален от Тм Ауто,който поне 150000км.-200000км. няма да го смениш,да ще е поне 2 пъти по-скъп ,но няма да го повториш да го смениш просто, защото е японски.За биалетките ми е същият съвет,тия биалетки ментета изкарват по 10000-20000км.,тия немските да изкарат 30000-40000км.,но просто не са здрави.Компромис с цената-компромис с качеството,оттам повече загубено време по сервизи и повече сервизни разходи за сметка на евтините части.PESHO OT MARS написа:Значи малко инфо за тези които се интересуват:
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Мамичката им "майстори" дабеше разБит ,който ти го е сменал преди това не го беше стегнал.Беше разВит