Търся автомобилен техник за технически преглед във Варна!
Търся автомобилен техник за технически преглед във Варна!
Здравейте, нов член на форума съм.Скоро смятам и да се присъединя в клуба с една Celica.Та значи търся добър автосервиз или автомонтьор който разбира от Селики.Утре ще ходя да гледам една кола но не съм сигурен че всичко е наред с нея.Все пак Селиките са спортни коли и доста често тук в България са пържени до последно.Искам като я купувам да получа едно удовлетворяващо за мен мнение на човек който разбира от тези коли!Аз съм от Варна някой от Варна ако знае такъв техник моля да пише.Но едно е сигорно ако не е тази ще си купя друга Селика така че ако имате и нещо за продаване казвайте.Имам 4000лв. и си търся нещо за 3500 и да е в добро състояние 

-
Re: Търся автомобилен техник за технически преглед във Варна
vlez v mobile.de
no ako pita6 men saberi ob6to 5000 i si kupi celica s 4-te fara 1997 ,az imah takava 4 godini i be6e super.otidi sre6tu metro na bosh magazina kydeto e,pokrai nego ima pyt4e 4akyleno(nqma kak da ne go vidi6) ima i edna bariera,vliza6 tam i moga da garantiram 4e sa mnogo kadarni mom4etata(predi bqha v 4aika ,doskoro serviza im be6e ....na dqsno ot OMW-to na okolovrasniq ,kara6 si kym kvartalite vse edno i ot dqsno edin glqm bql serviz no se premestiha sega do metro).a i NE SI KUPUVAI KOLA OT VARNA.6te se nabuta6 ako ne s kola s cena 100%
sory 4e malko kuco ti obqsnqvam i az sym ot varna ama ulicite ne gi pomnq...dano si me razbral.ednoto mo4e e dido ,dr po dvigatelite e julian
no ako pita6 men saberi ob6to 5000 i si kupi celica s 4-te fara 1997 ,az imah takava 4 godini i be6e super.otidi sre6tu metro na bosh magazina kydeto e,pokrai nego ima pyt4e 4akyleno(nqma kak da ne go vidi6) ima i edna bariera,vliza6 tam i moga da garantiram 4e sa mnogo kadarni mom4etata(predi bqha v 4aika ,doskoro serviza im be6e ....na dqsno ot OMW-to na okolovrasniq ,kara6 si kym kvartalite vse edno i ot dqsno edin glqm bql serviz no se premestiha sega do metro).a i NE SI KUPUVAI KOLA OT VARNA.6te se nabuta6 ako ne s kola s cena 100%
sory 4e malko kuco ti obqsnqvam i az sym ot varna ama ulicite ne gi pomnq...dano si me razbral.ednoto mo4e e dido ,dr po dvigatelite e julian
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
-
-
beri
не говоря за ремонти бери а за сменяне на някои консумативи примерно за смяна на горивни филтри примерно...3 год кола не е много нова а и с тоя гадния бензин . според мен трябва да си ходя профилактично вече ...и да си сменя гор.филтри biggrin.gif
A и при тези хора смятам да ходя,затова да си споделя мнението за добри майстори...малко рекламка на дидо и юлиян ,че да ми напражят отсъпна laugh.gif
A и при тези хора смятам да ходя,затова да си споделя мнението за добри майстори...малко рекламка на дидо и юлиян ,че да ми напражят отсъпна laugh.gif