Причината е че успяха да ме убядат, че това е живото-спасяваща екстра, поради което сега преравям автокъщи да търся.
За момента знам само за 2.0 VVT-i. Има ли при 1.8 VVT-i, 2.0D4-D?
За който има ESP моля споделете впечатления

VSC до 2003г. има само 2.0 VVTi. По принцип системи от този род се слагат на автомобили над 140-150к.с.ivo.andreev написа:Колебанието ми дойде от факта, че по обявите куцо и сакато пише, че има ESP, и то за 2.0 D4-D и 1.6 VVT-i.
На един куп списания от 7-8 години назад, http://www.theaa.com и http://www.parkers.co.ukivo.andreev написа:... Scott. На какво се позоваваш като източник?...
Много хора бъркат съкращенията(понятията) ESP и EBD.ivo.andreev написа:... Каква е причината тогава масово да пишат ЕСП за 1.6 и 2.0 D4D? Тия хора или не знаят какво карат или се опитват да метнат някого...
Имал съм Акорд и мога да ти кажа, че ESP не ми е трябвала в нито една ситуация. Всъщност личното ми мнение е, че тези системи само създават фалшиво чувство за сигурност. Много ми харесва един цитат в брошурата на Джип, поясняващ действието на ESP - No system, no matter how sophisticated, can repeals the laws of physics or overcome careless driving actions. When the ESP warning lamp in the instrument cluster flashes, the driver needs to use less throttle and adapt speed and driving behaviour to prevailing road conditions. Always drive carefully, consistent with conditions.ivo.andreev написа:...кефя на Хондите и почти толкова на Тойота, убеден съм в надеждността на тези коли. Но съм сигурен че ESP добавя сигурност, заради което съм готов да взема някоя немска каручка след 1999...
Scott написа:Имал съм Акорд и мога да ти кажа, че ESP не ми е трябвала в нито една ситуация. Всъщност личното ми мнение е, че тези системи само създават фалшиво чувство за сигурност. Много ми харесва един цитат в брошурата на Джип, поясняващ действието на ESP - No system, no matter how sophisticated, can repeals the laws of physics or overcome careless driving actions. When the ESP warning lamp in the instrument cluster flashes, the driver needs to use less throttle and adapt speed and driving behaviour to prevailing road conditions. Always drive carefully, consistent with conditions.ivo.andreev написа:...кефя на Хондите и почти толкова на Тойота, убеден съм в надеждността на тези коли. Но съм сигурен че ESP добавя сигурност, заради което съм готов да взема някоя немска каручка след 1999...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта