Как по-точно съм в грешка, при положение, че съм ги пробвал наживо, а не от таблица, а и ако ти сложа на рефлекторен фар 12000К и не осветявав пъти по-силно от нормална крушка, ти обещавам, абсолютно сериозно, че ти правя колата ТРИ ксенон на момента! Това са абсолютни глупости и няма нужда да ми цитираш таблици от 1000 и балканската... Пак ти казвам - тези статистики, които гледаш са за ЛУПА, не за нормален фар.... А лупата е най-наякания фар, който може да съществува

Нямам нужда да чета стари статистики, като съм го тествал на живо! И за Н4, и за лупа фар, и за нормален фар.... Аз не го казвам, за да те убеда да купиш мой комплект, а за да помогна на хората да не са в заблуда! Окото най-лесно въприема зеления цвят и отенъци, но не са зелени .... И пак ти казвам - статистиката е за даден процент от хората и излага най-големия процент! Аз получавам главоболие от бялата и жълтееща светлина ... Толкова просто! Всяко око си е за себе си, тия статистики тъпите немци могат да си ги бучнат в дивника laugh.gif Някой го правят за гъзария, аз предлагам всички цветове, за да си хареса клиента кое му е най-меко на окото. Един клиент, чел разни такива глупости държеше да е 5000К, ама на втория ден вика - тва ще ми извади очите! сложих по-сини 8000К и вика - това е мноого по-меко, много ми е леко на очите и е супер, ама щото така пишело, той затва да било бяло.... Бялото е за едни, синкавите за други. НЯМА най-добър цвят, още по-малко 4300 да е най-най .... Да не говорим, че свети жълто, ами на всичко отгоре при мокра настилка се губи като нормалните крушки....