съединител помпа въпрос

перилто

съединител помпа въпрос

Мнение от перилто » 14 Авг 2008 23:35

имам следното питане решил съм да си купя ремонтен комплек или както там се казва за двете помпи на съединителя и да си ги сменя като профилактика вупроса ми е ако някои е сменял мойе ли да ми кайе какъв е диамета на двете буталца 4е да мога да си ги купя за6тото в магазина ми предлагат 3 размера но прави ми казаха да занеса старото 4е да го измерят и не даи си бойе то4но моя го няма и докато го доставят оставам без кола ходих и в офицялния сервиз тук в стара загора и ми казаха една прил4на цена за тея не6та от 114 лежа а в този магазин уй японски били 4астите ми излиза накаде кам 50 лв но ми трябва размера ако някои мойе да помигне те сам благодарен

перилто

Re: съединител помпа въпрос

Мнение от перилто » 14 Авг 2008 23:38

перилто написа:имам следното питане решил съм да си купя ремонтен комплек или както там се казва за двете помпи на съединителя и да си ги сменя като профилактика вупроса ми е ако някои е сменял мойе ли да ми кайе какъв е диамета на двете буталца 4е да мога да си ги купя за6тото в магазина ми предлагат 3 размера но прави ми казаха да занеса старото 4е да го измерят и не даи си бойе то4но моя го няма и докато го доставят оставам без кола ходих и в офицялния сервиз тук в стара загора и ми казаха една прил4на цена за тея не6та от 114 лежа а в този магазин уй японски били 4астите ми излиза накаде кам 50 лв но ми трябва размера ако някои мойе да помигне те сам благодарен
нямаше да е лошо и ако бях казал каква е колата де тоъота карина 2 тд 1996

the-rider

Мнение от the-rider » 15 Авг 2008 11:17

колега, ако нямаш проблеми с помпите, най-добре не ги разбутвай, няма да ги направиш нови само ше ги прецакаш..

перилто

Мнение от перилто » 15 Авг 2008 11:46

вупроса е че имам проблем със съединителя и реших датрагна от наи малкото че после кам голямаото при трагване на парва по лек наклон ми се появява един специфичен шум като отпускам съединителя нешто като престъргване иначе той си отделя долу има нормален ход и по време на движение на скорост се усе6та лека вибрация в него за тва смятам да барникам не 4е щото нямам работа

the-rider

Мнение от the-rider » 15 Авг 2008 13:22

карай, не бой се моя е така от 50 000 км./от как я имам/ това е нещо като фабричен дефект, но има само звуков ефект, нищо и няма на колата аз съм я карал за това и в ТМ ауто, може да се оправи със смяна на съединителя, но са безмислени разходи ако съединителя ти не е износен

Аватар
ing

Мнение от ing » 15 Авг 2008 13:35

Ако не текат не ги пипай, проблема не е в тях. Вероятно някоя пружина на съединителя да е счупена но може и да греша ,най-добре прочети по форумите пусни търсачката ако в нашия няма потърси тук WWW.TOYOTA-RUSSIA.RU :evil3:
Японеца не спи, той мисли !!!
Toyota manuals
Полезни съвети за Corolla E11

перилто

Мнение от перилто » 15 Авг 2008 13:44

ок нама да барам ама поне течноста 6те сменя че е доста кафяфа иначе из форума се рожих и сяка6 има подобни проблеми но мненията варират ор демферни прожини до опиране на лагера в огледалния диск както и нещо като фабричен дефект които след смяна на съединител шума изчезва и така не че ми е ясно под шапката за кво иде реч за тва питам да видя кое ще да е

Публикувай отговор