toyota paseo
toyota paseo
Здравейте на вси4ки!
Харесал съм си toyota paseo...но незнам нищо за нея.Изглежда ми симпати4на ,плюс това е toyota.Но ме притеснява факта ,4е е много ефтина.Ще съм благодарен,ако ми дадете някава информация относно колата.
Благодаря предварително!
Харесал съм си toyota paseo...но незнам нищо за нея.Изглежда ми симпати4на ,плюс това е toyota.Но ме притеснява факта ,4е е много ефтина.Ще съм благодарен,ако ми дадете някава информация относно колата.
Благодаря предварително!
Че какво друго да търсиш от колата, колега. Хубава, здрава, пък и евтина.
Аз карам такава и съм много доволен. Разхода е добър, не се чупи, екзотична е, може да се каже, че има power и като цяло е много приятна за каране. Само не си прави илюзии, че отзад може да се вози някой - много е тясно и е скосена. Но ако си джиткаш сам и някоя мадама си е супер. То и отпред не е много широка, но ако я сравниш с опонентите и, си е номер 1 и то във всяко отношение. Добра е колата, ако намериш запазен модел, няма да съжеляваш. Успех и само ТOYOTA!

Българино - пиши на КИРИЛИЦА!!!
Re: toyota paseo
Колицата е мания. Единствено тенекийки и фарове са екзотични, ма това се лекува с пълно каско...другото го има не е скъпо а и като цяло е много здрава. Ако не тропа и хлопа кат я купиш, малко вероятно да счупиш нещо...atanas написа:Здравейте на вси4ки!
Благодаря предварително!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път