Колата изведнъж спря да пали. На входа на двигателя не хвърля бензин, на филтъра също. Не е от алармата или бушон. В сервиза свалиха бензиновата помпа и завъртяла. Сглобиха колата, запали пред мен. Сега пак неще!
Някой чувал ли е за проблеми с бензиновата помпа и може ли да е от нещо друго.
Предварително благодаря!
Тойота Корола 1,3 инжекция 1992 г. - бензинова помпа, май!
zdrasti kolega,az imam sy6tata toyota.zeh q predi mesec.abe mota pali ponqkoga ot pyrvq pyt no drukpyt ot 2-3.zapali li sled tova 5-6 4asa re6i6 li da q butne6 e 4akmak! i az neznam kade e problema!misleh ne6to kabelite da ima probiv?a za tvoq problem proveri s edin multicet kato dade6 da pali6 s kliu4a dali na pompata ti otiva tok!
Благодаря nurs!
Аз я карам от 4 години и много съм доволен. Палеше като пушка зиме и лете. Но сега стана тази беля. Оказа се, че е помпата - това, което ми казваш го направи момчето от сервиза. В крайна сметка - отишла е бензиновата помпа. От сервиза на Тойота на Цариградско ми я предложиха за 820 лв. без труда и някакво кожухче и мрежичка. По арабските магазини я има между 120 лв. (китайска), 250 лв. (немска) и 280 лв. (японска?
). Сега съм намислил да я правя да работи само на газ, докато... докато изкара. Не ми се продава, много добра машинка.

Re: Благодаря nurs!
Ако досега си я карал на газ, много вероятно това да е причината за прецакване на помпата...slavuncho написа:Сега съм намислил да я правя да работи само на газ, докато... докато изкара. Не ми се продава, много добра машинка.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Де да знам!
Карах я на газ, но и на бензин - така ми казаха, че било добре за двигателя.
Сега вече ще мина само на газ - няма как при тези цени.
Сега вече ще мина само на газ - няма как при тези цени.