отново съм тук с моите въпроси

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Re: отново съм тук с моите въпроси

Мнение от Uncle Dido » 08 Авг 2008 12:18

лидия монова написа:здравейте, момчета! вярно ли е, че тойотите ярис са така да се каже издънката на автомобилната компания и често подават дефекти? Моля, ви, кажете ми вашето мнение. Днес се опитаха да ми натресат това становище, присмивайки ми се, колко не подходящ е бил избора ми на кола
Та с няклко думи - няма повод за притеснения. Яриса е доволно здрава кола, така че спокойно си карай и не обръщай внимание на "разбирачите" със завистливи душици! tongue.gif rolleyes.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 08 Авг 2008 13:17

Абе Тойотата са много скучни и гадни автомобили... Ти караш, караш, караш...... то нищо не им става .... Чудя се кво ми се е чупило, че да го сменя, да влезна в сервиза за малко, че ми е мъчно ... То няма за какво да му се не види! mad.gif Вземи се нещо немско, да видиш какво приключение е! Все ще има нещо да се доправи, да се ПРЕправи, щото го няма или е 23452342 лв.... От тойотата само ще икономисваш и ще се чудиш кво да си правиш парите! wacko.gif Не е работа тва да караш Тойота... За над 60хил.км вече не мога един тампон да и строша на тая Корола, а вярвай ми, старая се laugh.gif ... Аз е настъпвам, тя едвам 6л на 100км градско ми гори.... Абе жив ужас! И няма оправия, докато не смениш марката - все такава скука ще е tongue.gif

P.S. Мани всичко това, ами и ти като Десс ще сте в неизгодна позиция... Хубави дами, в лъксави коли, ама пък няма шанс да закъсате някъде по пътя, че някой "механик" да ви помогне... Като рудолф, да ви споходи преди Коледа laugh.gif НЯМАА!!! Ще си карате и ще подминавате повредени коли на други каки, дето ще се радват после, че ги изостави колата на пътя....
Хубави ми дами(и млади мами), карайте немски и френски коли, да ви е разнообразен живота, че и ежедневието laugh.gif tongue.gif А за мъжете - купувайте на жените Тойоти, че да сте сигурни, че трябва и може да се прибере на време! Немат чупене тия пистуняци беееее ейййййййййй... Пусти му Тойоти laugh.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 08 Авг 2008 13:41

Me4oKyX написа:P.S. Мани всичко това, ами и ти като Десс ще сте в неизгодна позиция... Хубави дами, в лъксави коли, ама пък няма шанс да закъсате някъде по пътя, че някой "механик" да ви помогне...
бе колко му е да спра край пътя и да вдигна капака...уж че не знам отде се налива течност за чистачки laugh.gif се някой запотен батко ше помогне laugh.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 08 Авг 2008 14:02

desSs написа:се някой запотен батко ше помогне laugh.gif
Ша трая да си изключа климата...

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 08 Авг 2008 14:03

desSs написа:бе колко му е да спра край пътя и да вдигна капака...уж че не знам отде се налива течност за чистачки laugh.gif се някой запотен батко ше помогне laugh.gif
Тая идея ти е осуетена още в зародиш tongue.gif Може да сме потни ама не сме балами - > http://www.youtube.com/watch?v=K0epP7jvwEM
Изображение1G-FE

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 08 Авг 2008 14:10

Ael написа:
desSs написа:бе колко му е да спра край пътя и да вдигна капака...уж че не знам отде се налива течност за чистачки laugh.gif се някой запотен батко ше помогне laugh.gif
Тая идея ти е осуетена още в зародиш tongue.gif Може да сме потни ама не сме балами - > http://www.youtube.com/watch?v=K0epP7jvwEM
ама ярисите са чупентии, виж ко разпрая мацето laugh.gif

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 08 Авг 2008 15:26

Завиждат biggrin.gif
Ама явно с последните модели Тойота се прехвърлиха от 'следене на качество' към 'гонене на количество'.
Въпреки, че не вярвам на статистики и проучвания (който плаща-получава), в класацията за удовлетворение от марката автомобил в Германия на Дойче Веле Тойота е на 24 място от 25 участника, при условие, че предходни години е била ако не в тройката, то поне в петицата...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 08 Авг 2008 15:41

Ael написа:
това е капан,,,,сигурно е някой плешив грозен травестит-който очаяно търси секс wacko.gif

в фул версията другия казва: щяхме да се разберем да не си сваля маската...

Публикувай отговор