Въпроси за МОЙТА Corolla АЕ86-Проект
-
тва турбо мафията няма отърване от нея
затва пък аз като идвам на работа ме бъркат с пистов мотор laugh.gif особено като карам с круиз на 4500об, така минавам пред полицаите и ме гледат доста учудено. минавам по сливница, точно след караулката обикновено има задръстване с тирове и нечовешка акустика. преди спиране правя ръчка до червеното - и вече през няколко пресечки знаят, че съм дошъл на работа
поли, просто съвет. няма, ама наистина няма по-готин звук от атмосферен 4АГЕ на свръх обороти, турбото не може да му стъпи на звук!

поли, просто съвет. няма, ама наистина няма по-готин звук от атмосферен 4АГЕ на свръх обороти, турбото не може да му стъпи на звук!
status: за БАН
Абсолютно ти вярвам.
За това взех неутрално решение
,ни турбо ни атмосферка,а компресорче.
Пък живи и здрави може и една атмосферка.
Но друго си е принодителното...
За това взех неутрално решение

Пък живи и здрави може и една атмосферка.
Но друго си е принодителното...
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
biggrin.gif
А междо другото момчета видях на колегата rudolf колата,и как се е за играл с нея,направо маняк със свободно време.
Според мен трябва да патентоваш начина за вековно предпазване на автомобил biggrin.gif
biggrin.gif Майтап biggrin.gif
А междо другото момчета видях на колегата rudolf колата,и как се е за играл с нея,направо маняк със свободно време.
Според мен трябва да патентоваш начина за вековно предпазване на автомобил biggrin.gif
Последно промяна от poli на 08 Авг 2008 00:04, променено общо 1 път.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
maggkrabar написа:тва турбо мафията няма отърване от неязатва пък аз като идвам на работа ме бъркат с пистов мотор laugh.gif особено като карам с круиз на 4500об, така минавам пред полицаите и ме гледат доста учудено. минавам по сливница, точно след караулката обикновено има задръстване с тирове и нечовешка акустика. преди спиране правя ръчка до червеното - и вече през няколко пресечки знаят, че съм дошъл на работа
![]()
ма той поли не е меломан,,,краси запиши му едно ЦД- с атмосверка,да си я слуша докат се кефи нютон да го напъва изодзаде laugh.gif
по мойта не остана мноо за рязане,,,,ама твойта да я барна-ще му се отвори на абрихта работа за цял месецpoli написа:Абе ти не спиш ли?
Я слизай долу и почвай с флекса biggrin.gif

не се очайвай,,,прецени колко най дълго би изтърпял реставрацията и го умножи по х2, х3poli написа:Днес вече стана моя документално.
Но от гледна точка на реставрацията все още тъпча на едно място.
Нещо ставам не търпелив.

диарията и реставрацията на ае86 са самотно занимание

аз съм жалко подобие на един друг колега с бяло бижу laugh.gifpoli написа:biggrin.gif
пс. не му давайте зор на поли,че ако я направи преди мойта-ще си падна в очите biggrin.gif