Първо поздрави на всички фенове на Toyota club от BMW club България..
Надявам се да намера някой специалист тука понеже аз не разбирам от toyota .. та мойта има Yaris '2000 1.3 .. до вчера сичко си и работеше .. но прословутата неделя следобед кат реши че не иска да запали .. само върти алтернатора.. имам уред .. закачих го и.. crank-shaft circuit проблем .. явно датчика на коляновия вал е заминал .. проблема ми е че питах в няколко магазина и се не могат да го намерат тоя датчик в TecDoc .. просто ми трябва някакъв номер на тоя датчик накой сблъсквал ли се е с проблема .. и също знаете ли от къде мога да намера номера и къде/ за колко се продава .. ??
Yaris не ще да запали.. датчик?
- speedermarto
- speedermarto
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Yaris не ще да запали.. датчик?
Колега, в UK има т.нар. safety recall за точно този датчик на YARIS,YARIS VERSO и PRIUS, JT153FU1#00024214 to JT153FU1#00046747. Провери в ТМ Ауто дали твоя Ярис не е засегнат от гаранционна кампания.Mishenata написа:Надявам се да намера някой специалист тука понеже аз не разбирам от toyota .. та мойта има Yaris '2000 1.3 .. до вчера сичко си и работеше .. но прословутата неделя следобед кат реши че не иска да запали ...
http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recall ... Text=Blank