Съвет за километраж
Съвет за километраж
Здравейте на всички.Аз съм нов тука но искам да ви попитам нещо да ми дадете съвет.Значи проблема е следния.Имам Тойота Авенсис която е 2006г и е с електоннно табло и километраж.Имам един генератор или мултивибратор който го включвам на един километраж на ауди за да преварта километража напред без да се движи колата.Но аудито е с ел.километраж но цижрите на таблото за аналогови тоест механични.А на тойотата е циферблат.Ще стане ли генераторчето да варши работа и за тойотата без да повреди нещо.Ще може ли да превърта километража и на нея.Благодаря ви предварително.
- speedermarto
Според мен няма да стане. Продават се програматори, които вършат работата 
Нещо таакова, ако си намериш ама за OBD II щото тва е за швабските... http://programatoribg.com/kcancommander/index.htm

Нещо таакова, ако си намериш ама за OBD II щото тва е за швабските... http://programatoribg.com/kcancommander/index.htm
най-вероятно защото е служебна и са изписани километритеNedkow написа:Аз само неразбрах защо трябва да превърта напред

http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Караме си я не е като да не я караме,но ни трябва и малко аванс така да се каже.Nedkow написа:Ами що не я карате тази кола, ами само се чудите как да я бъзикате laugh.gifdjzmei написа:Абсолютно си прав.kalin написа: най-вероятно защото е служебна и са изписани километрите
П.С. Давайте я рентакар laugh.gif
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 360 пъти
- Получена благодарност: 395 пъти
Няма техника, дето не може да се бъзикне...
Най-тъпото 'бъзикане' четох в един руски сайт - купува си юнака Сааб на 90х.км. Стига 99,999км и след това километража показва 00.000.
Оказва се, че някой е залепил черно тиксо на дисплея върху 'старшата цифра' biggrin.gif
Относно откъде взема сигнал - на Астрата сигнала се вземаше от преден ляв датчик на АБС. На Тойотата сигурно е решено по подобен начин..
Най-тъпото 'бъзикане' четох в един руски сайт - купува си юнака Сааб на 90х.км. Стига 99,999км и след това километража показва 00.000.
Оказва се, че някой е залепил черно тиксо на дисплея върху 'старшата цифра' biggrin.gif
Относно откъде взема сигнал - на Астрата сигнала се вземаше от преден ляв датчик на АБС. На Тойотата сигурно е решено по подобен начин..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Е, този начин с лепенката не ми беше известен!slowtraveler написа:Няма техника, дето не може да се бъзикне...

елементарна мисъл показва колко не си прав в частта с нулите...хайде помисли защо...slowtraveler написа:Няма техника, дето не може да се бъзикне...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.