Toyota Celica Help
Toyota Celica Help
Хора помогнете преди месеци си взех Селика 97 годинка и минах около 6 хил. км и нищо несе чупи почвам да се притеснявам, а приятелчетата с техните немски машини не излизат от сервизите 

Re: Toyota Celica Help
хахахаххахаcablio написа:Хора помогнете преди месеци си взех Селика 97 годинка и минах около 6 хил. км и нищо несе чупи почвам да се притеснявам, а приятелчетата с техните немски машини не излизат от сервизите sad.gif
Свиквай :P
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
cablio написа:Хора помогнете преди месеци си взех Селика 97 годинка и минах около 6 хил. км и нищо несе чупи почвам да се притеснявам, а приятелчетата с техните немски машини не излизат от сервизите
хехехе, за 2 години смених 4 японки (2 тойоти, сузуки и мазда), минах 150000км и в сервиз не съм ходил...Преди пак съм имал по 2 коли, но едната винаги седеше в сервиз....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Не каза от коя марка е била тая дето все е на ремонт,та да внимаваме !diver написа:cablio написа:Хора помогнете преди месеци си взех Селика 97 годинка и минах около 6 хил. км и нищо несе чупи почвам да се притеснявам, а приятелчетата с техните немски машини не излизат от сервизите
хехехе, за 2 години смених 4 японки (2 тойоти, сузуки и мазда), минах 150000км и в сервиз не съм ходил...Преди пак съм имал по 2 коли, но едната винаги седеше в сервиз....
Счупил съм (разбирай двигатели и скорости) повечето френски (рено, пежо и сутиен) и немски (форд, опел, бмв и мерцедес) бангии, без една 5-ца междинка, ма или беше някъв луд късмет, или верно преди 20 години БМВ са правели коли.jingo написа:...Не каза от коя марка е била тая дето все е на ремонт,та да внимаваме !

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.