Стикери за София
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
бе и мен ми се стори че казваш: от една дупка,си загубих гърнето,,,ама после нали нещо,,ще я таковам,,ще я таковам,,и помислих че си влюбен...и като каза накрая ,че искаш да и направиш сервитиорчета- съвсем бях убеден че си падаш по момичето,,,,объркал съм се ,,сорри.rudolf написа:Fido Dido написа:
фидо ти за кой днес ми говори по телефона че карах и не те чувах???,,,
че от една П*тка ,си си загубил сърцето??
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
смей са ти, ама докат тука сумтите, чичо ви Манчо измисли хитър начин как да я разкара от кръчмата - напрао я забремени в кенефа laugh.gif дано следващата сервитьорка е по-свястна, че ше му се отвори пак работа laugh.gifFido Dido написа:desSs написа:само не разбрах с нея ходи до кенефа, или...? laugh.gifrudolf написа:аз ходих до кинефа и кат го нямаше дидо си беше много кординирана,ерудирана и похватна..+
=
![]()
![]()
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
не бе ДУПКА, бил казал,,,toyoda_nippon написа:Брей, не беше споменавал,че се познава с Парашутистка....rudolf написа:
фидо ти за кой днес ми говори по телефона че карах и не те чувах???,,,
че от една П*тка ,си си загубил сърцето??
а до кинефа не сме ходили заедно , а аз я питах най учтиво къде да го извадя,,,,и момичето ме отпрати където трябва....а не:- искаш ли да те закарам,,с удоволствие бих тръгнала с теб,,ако имах книжка,би ли тръгнал с мен,,,,как му се офлянкваше на дидо..
носи 2рите бири и вика: -ето и бирата за готиното момче,,,
и аз веднага креснах ,че бира не пия,,,то за дидо говорела..

аз съм на същия хал,и такава благородна завист ме е налегнала, че ми идва да му нашаря с дреновица, мръсното несъбуто белио-изотзаде...то кошер наоколо, нашия търси търтей за каре..b0by написа:![]()
![]()
като чета какви сте ги писали , и се сривам от смях , то това направо си е за латино сериал , Дидо на теб ти се чудя защо още си в тая софия??? Отивай на плажа да пиеш бири и за мен и да гониш готините каки , пак заради мен! Че на мен няма да ми се отвори парашута за такива неща!
![]()
![]()

Много грубо , аз съм без коментар , няма намерение никой никаде да шаря , чакам още два дни и отлитам с птиците на Юг!!!rudolf написа:аз съм на същия хал,и такава благородна завист ме е налегнала, че ми идва да му нашаря с дреновица, мръсното несъбуто белио-изотзаде...то кошер наоколо, нашия търси търтей за каре..b0by написа:![]()
![]()
като чета какви сте ги писали , и се сривам от смях , то това направо си е за латино сериал , Дидо на теб ти се чудя защо още си в тая софия??? Отивай на плажа да пиеш бири и за мен и да гониш готините каки , пак заради мен! Че на мен няма да ми се отвори парашута за такива неща!
![]()
![]()

мен ми се струва че изкоментира че е грубо??....с фидо сме се разбрали,че аз мога да му се сърдя ,а той на мен -не biggrin.gifb0by написа:Много грубо , аз съм без коментар , няма намерение никой никаде да шаря , чакам още два дни и отлитам с птиците на Юг!!!rudolf написа:аз съм на същия хал,и такава благородна завист ме е налегнала, че ми идва да му нашаря с дреновица, мръсното несъбуто белио-изотзаде...то кошер наоколо, нашия търси търтей за каре..b0by написа:![]()
![]()
![]()
![]()
п.с.: някой да знае къде е Юри галев??
- speedermarto