Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 04 Авг 2008 00:20

Ох, мама, тия двете бирички така добре ми дойдоха! happy.gif Тая сервитьорка днес се държа повече от добре, но и ние пазихме поведение! tongue.gif

Веско, да не гледаш каланетика в колата?!?! ohmy.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 04 Авг 2008 01:44

Dido, gledam kakvoto davat smile.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Авг 2008 07:09

Fido Dido написа:Тая сервитьорка днес се държа повече от добре
може да е прочела кво писахте за нея

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 04 Авг 2008 08:53

desSs написа:
Fido Dido написа:Тая сервитьорка днес се държа повече от добре
може да е прочела кво писахте за нея
Дълбоко се съмнявам , просто и е :censored: !!! С всяка изминала среща научаваме по нещичко от нея! Първия път беше , да говорим един по един , 2 рия път да си подаваме чашките , другата среща си мисля ,че ще се отсервира и на 4 -тата вече можем да си мием с удоволствие това което сме консумирали , и за десерт ни е оставила това да си сервираме сами и да си плащаме за удоволствието! :whistle:

Аватар
toyoda_nippon
Благодарил/а: 3 пъти

Мнение от toyoda_nippon » 04 Авг 2008 09:44

Перфектна сервитъорка :whistle: Вярно, че заля Vesko с кафето, а мен ме изгледа страшно,когато казах че и моята чаша е празна, но това е нищо. По разкази се бях подготвил за среща с Predator unsure.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Авг 2008 10:39

ама и вие сте егати търпеливите, честно rolleyes.gif един-два пъти да е крива и непохватна - бива, ама тва всеки път...аз ако съм, щях да й кажа някой неща, че и на управителя rolleyes.gif все пак отивате да си оставите парите там, нали?!?

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 04 Авг 2008 12:56

desSs написа:ама и вие сте егати търпеливите, честно rolleyes.gif един-два пъти да е крива и непохватна - бива, ама тва всеки път...аз ако съм, щях да й кажа някой неща, че и на управителя rolleyes.gif все пак отивате да си оставите парите там, нали?!?
Ми то сме се мъже там, с редки изключения, та имаше една приказка: Че на жените все им трябва някой бог, за да се справят с мъжете, а на мъжете им трябва търпението на богове, за да се справят с жените!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Авг 2008 13:56

недейте я плю тогаз wink.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 04 Авг 2008 14:10

Fido Dido написа: Тая сервитьорка днес се държа повече от добре
wink.gif wink.gif

Аватар
toyoda_nippon
Благодарил/а: 3 пъти

Мнение от toyoda_nippon » 04 Авг 2008 17:29

blushing.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Авг 2008 19:46

desSs написа:ама и вие сте егати търпеливите, честно rolleyes.gif един-два пъти да е крива и непохватна - бива, ама тва всеки път...аз ако съм, щях да й кажа някой неща, че и на управителя rolleyes.gif все пак отивате да си оставите парите там, нали?!?
не е така,,дидо я е харесал и все ни мъкне там,,,ма щото имал по особена красота ,я чака да привикне...

вчера се ухажваха и получи непристойно предложение от нея,,,оказа се че момичето се притеснявало в присъствието му,изпуска чаши,забравя си граматиката,прелитат искри,просто е по стеснителна,,,
аз ходих до кинефа и кат го нямаше дидо си беше много кординирана,ерудирана и похватна..
п.с.: само ще кажа че искаше да си ходи с него,ма като каза че няма книжка-дидо я отряза wacko.gif ....неразбрах защо,стана нервен,,отказа 3-та бира и искаше да си ходи mad.gif
п.с.2-подозирам че беше с мръсно белио и не беше подготвен за такъв развой unsure.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 04 Авг 2008 19:58

rudolf написа:
не е така,,дидо я е харесал и все ни мъкне там,,,ма щото имал по особена красота ,я чака да привикне...

вчера се ухажваха и получи непристойно предложение от нея,,,оказа се че момичето се притеснявало в присъствието му,изпуска чаши,забравя си граматиката,прелитат искри,просто е по стеснителна,,,
аз ходих до кинефа и кат го нямаше дидо си беше много кординирана,ерудирана и похватна..
п.с.: само ще кажа че искаше да си ходи с него,ма като каза че няма книжка-дидо я отряза wacko.gif ....неразбрах защо,стана нервен,,отказа 3-та бира и искаше да си ходи mad.gif
п.с.2-подозирам че беше с мръсно белио и не беше подготвен за такъв развой unsure.gif
stupid.gif tooth.gif tooth.gif bash.gif tooth.gif stupid.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Авг 2008 20:01

Fido Dido написа:
rudolf написа:

stupid.gif tooth.gif tooth.gif bash.gif tooth.gif stupid.gif
диде кажи кво стана бе ман,,аз щех да ти дам мойте гащи,ако е това? happy.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 04 Авг 2008 20:05

Аааа, той Тойота нипон си извади годзиломера и превъртя скалата! Не на мене тия! cool.gif Аз да не съм вълк, та да обирам мършата! Мое съм дърт, ма с претенции! Че то май само това ми остана! biggrin.gif

На сл. среща, ако е пак тая, верно ще й пусна едно бренеке! Поне после да разправя, че съм я утепал от любов с голям калибър! tongue.gif cool.gif

П.П. Рудолф, кой ти каза, че нося бельо?!?!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Авг 2008 20:10

Fido Dido написа:Аааа, той Тойота нипон си извади годзиломера и превъртя скалата! Не на мене тия! cool.gif Аз да не съм вълк, та да обирам мършата! Мое съм дърт, ма с претенции! Че то май само това ми остана! biggrin.gif

На сл. среща, ако е пак тая, верно ще й пусна едно бренеке! Поне после да разправя, че съм я утепал от любов с голям калибър! tongue.gif cool.gif

П.П. Рудолф, кой ти каза, че нося бельо?!?!
е не говорехте ли с боби-кат говорехте за АЧИ, че с предишната белина все ти пожълтявало белиото отпред laugh.gif

фидо ти за кой днес ми говори по телефона че карах и не те чувах???,,,
че от една П*тка ,си си загубил сърцето??

Публикувай отговор