Веско, да не гледаш каланетика в колата?!?!

Дълбоко се съмнявам , просто и еdesSs написа:може да е прочела кво писахте за неяFido Dido написа:Тая сервитьорка днес се държа повече от добре
Ми то сме се мъже там, с редки изключения, та имаше една приказка: Че на жените все им трябва някой бог, за да се справят с мъжете, а на мъжете им трябва търпението на богове, за да се справят с жените!desSs написа:ама и вие сте егати търпеливите, честноедин-два пъти да е крива и непохватна - бива, ама тва всеки път...аз ако съм, щях да й кажа някой неща, че и на управителя
все пак отивате да си оставите парите там, нали?!?
не е така,,дидо я е харесал и все ни мъкне там,,,ма щото имал по особена красота ,я чака да привикне...desSs написа:ама и вие сте егати търпеливите, честноедин-два пъти да е крива и непохватна - бива, ама тва всеки път...аз ако съм, щях да й кажа някой неща, че и на управителя
rudolf написа:не е така,,дидо я е харесал и все ни мъкне там,,,ма щото имал по особена красота ,я чака да привикне...desSs написа:ама и вие сте егати търпеливите, честноедин-два пъти да е крива и непохватна - бива, ама тва всеки път...аз ако съм, щях да й кажа някой неща, че и на управителя
вчера се ухажваха и получи непристойно предложение от нея,,,оказа се че момичето се притеснявало в присъствието му,изпуска чаши,забравя си граматиката,прелитат искри,просто е по стеснителна,,,
аз ходих до кинефа и кат го нямаше дидо си беше много кординирана,ерудирана и похватна..
п.с.: само ще кажа че искаше да си ходи с него,ма като каза че няма книжка-дидо я отряза....неразбрах защо,стана нервен,,отказа 3-та бира и искаше да си ходи
![]()
п.с.2-подозирам че беше с мръсно белио и не беше подготвен за такъв развой
диде кажи кво стана бе ман,,аз щех да ти дам мойте гащи,ако е това?Fido Dido написа:rudolf написа:не е така,,дидо я е харесал и все ни мъкне там,,,ма щото имал по особена красота ,я чака да привикне...desSs написа:ама и вие сте егати търпеливите, честноедин-два пъти да е крива и непохватна - бива, ама тва всеки път...аз ако съм, щях да й кажа някой неща, че и на управителя
вчера се ухажваха и получи непристойно предложение от нея,,,оказа се че момичето се притеснявало в присъствието му,изпуска чаши,забравя си граматиката,прелитат искри,просто е по стеснителна,,,
аз ходих до кинефа и кат го нямаше дидо си беше много кординирана,ерудирана и похватна..
п.с.: само ще кажа че искаше да си ходи с него,ма като каза че няма книжка-дидо я отряза....неразбрах защо,стана нервен,,отказа 3-та бира и искаше да си ходи
![]()
п.с.2-подозирам че беше с мръсно белио и не беше подготвен за такъв развой![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е не говорехте ли с боби-кат говорехте за АЧИ, че с предишната белина все ти пожълтявало белиото отпред laugh.gifFido Dido написа:Аааа, той Тойота нипон си извади годзиломера и превъртя скалата! Не на мене тия!Аз да не съм вълк, та да обирам мършата! Мое съм дърт, ма с претенции! Че то май само това ми остана! biggrin.gif
На сл. среща, ако е пак тая, верно ще й пусна едно бренеке! Поне после да разправя, че съм я утепал от любов с голям калибър!![]()
![]()
П.П. Рудолф, кой ти каза, че нося бельо?!?!
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] и 2 госта