Здравейте, маниаци. Ето вече месец и половина съм от вашия отбор - собственик на нова Корола. Прочел съм почти всичко написано от вас досега, но ми се иска да споделя някои впечатления и да поискам компетентно мнение.
- Сглобката на автомобила е ЮАР. Казаха ми, че от началото на 2008 Королите за Европа и Африка ще се правят именно и само там, какво мислите по въпроса?
- Като цяло съм доволен от автомобила и дори от много дискутираната във форума ММТ, въпреки че от време на време си помагам и с ръчно превключване. Разходът е търпим - 9-9.5 градско с постоянно включен климатроник (колата е на 2300 км). Возията не е от най-меките, но пък управлението е много леко и е страшно маневрена в задръстените варненски сокаци.
- Не ми харесва управлението на радиото от волана, не е много удобно, а за видимостта на предния панел направо нямам думи. През слънчевите летни дни почти не виждам течнокристалната индикация; и при вас ли е така? Иначе през нощта е супер и осветлението е същото като на дисплея на климатроника.
- Двигателят е много безшумен, но до около 3000 оборота. След това започва да се чува доста осезаемо, а при 160 км/ч в купето си е направо шумно; мисля че четох подобно мнение тук.
- Всички бутони ли в купето трябва да са осветени? На мен например не ми светят управлението на огледалата и два бутона на дръжката на шофьорската врата. Не е болка за умиране, разбира се.
Е, стига съм ви досаждал, безаварийно шофиране и стигнете ЖИВИ.
Размисли и страсти на един нов фен
Re: Размисли и страсти на един нов фен
направо ме убиdilalaz написа:- Не ми харесва управлението на радиото от волана, не е много удобно

п.п. добре дошъл

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Добре дошъл и мн безаварийни!!
Един съвет - не сравнявай Корола с Лагуна - друг клас е. Лагуната е в класа на Авенсис, а Королата в класа на Меган, а мога да ти кажа, че Мегана вози като ГоУф.
За управлението от волана - ами всичко е въпрос на навик. Ако предната ти кола беше Тойота, а си си купил Лагуна, копчетата на Лагуната сега щяха да са ти неудобни.

Един съвет - не сравнявай Корола с Лагуна - друг клас е. Лагуната е в класа на Авенсис, а Королата в класа на Меган, а мога да ти кажа, че Мегана вози като ГоУф.
За управлението от волана - ами всичко е въпрос на навик. Ако предната ти кола беше Тойота, а си си купил Лагуна, копчетата на Лагуната сега щяха да са ти неудобни.
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Прав си за всичко! Иначе и на мен не ми светят копчолъците за сваляне на прозорците и вечер е много криво. Добре че поне от мойта страна механизма ми е AUTO и поне той свети та мога да се ориентирам къде е другото копче. За един диод проблем няма да правим ,ама да го бяха сложили па да дигнат цената на автомобила с 50ст няма да се разсърдим...Fido Dido написа:Добре дошъл и мн безаварийни!!![]()

- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
хехе и при рава е така,голяма излагация без осветление и автоматик само на шофьора.немците в рав форума са си измислили осветление със светодиоди,чудя се дали да не си направя стреса и да си монтирам и аз.но не е болка за умиране.нормално за кола от 30-35k € е срамно.Ael написа:Прав си за всичко! Иначе и на мен не ми светят копчолъците за сваляне на прозорците и вечер е много криво. Добре че поне от мойта страна механизма ми е AUTO и поне той свети та мога да се ориентирам къде е другото копче. За един диод проблем няма да правим ,ама да го бяха сложили па да дигнат цената на автомобила с 50ст няма да се разсърдим...Fido Dido написа:Добре дошъл и мн безаварийни!!![]()