Kakvo 6te mi kajete za Toyota Celica

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 31 Юли 2008 12:23

diver написа:
Wolfcho написа:MR2, новия Civic също и този 93 1.6 125, Supra ... MR-a ми влезе под кожата обаче с изключително удобното си купе все едно си във вас на дивана wink.gif
МР-а и супрата, малко ме съмнява да седят по-зле.....пробвай прелюдка, 200сх, некоя СТИ-ка....Инак селиката е красива и здрава колица, ма толкоз.
Всеки си има вкус предполагам.
Nihon No Kuruma

Svetlix
Обратна връзка:

Мнение от Svetlix » 01 Авг 2008 23:48

Mom4ilskY написа:..... та исках да ви попитам има ли някаква възможност да си намеря Селика 96г. в добро състояние тука в България не ми се занимава да ходя до някоя друга страна да купувам кола!До 5000лв се надявам да има някаде из българското пространство rolleyes.gif :whistle:
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details

Тази паркира точно под терасата на работното ми място. Оглеждал съм я многократно и е хипер запазена наистина. Швейцарски внос от пролетта е. Има малко жулнато в ляво но не е нещо фрапантно и забелязващо се. Така, че ако имаш път наоколо те съветвам да и метнеш едно око. Заслужава си наистина. Не гледай цифрата в мобилето ... 5800 е цената :) Нямам нищо общо с въпросната автокъша .. просто всяка сутрин като си пия кафето и се радвам :)

diver

Мнение от diver » 02 Авг 2008 08:36

Svetlix написа:
Mom4ilskY написа:..... та исках да ви попитам има ли някаква възможност да си намеря Селика 96г. в добро състояние тука в България не ми се занимава да ходя до някоя друга страна да купувам кола!До 5000лв се надявам да има някаде из българското пространство rolleyes.gif :whistle:
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details

Тази паркира точно под терасата на работното ми място. Оглеждал съм я многократно и е хипер запазена наистина. Швейцарски внос от пролетта е. Има малко жулнато в ляво но не е нещо фрапантно и забелязващо се. Така, че ако имаш път наоколо те съветвам да и метнеш едно око. Заслужава си наистина. Не гледай цифрата в мобилето ... 5800 е цената :) Нямам нищо общо с въпросната автокъша .. просто всяка сутрин като си пия кафето и се радвам :)
5800 е супер, но ако правилно съм забелязъл колата е от Швейцария а те не са в Евросъюза ако ме разбираш....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Публикувай отговор