Нов член на форума
абе отдавна се каня да ви питам, ма ся кат отворихте тема за стелките...тия дето шофират лятото с чехли, не им ли се цапат петите от стелките? аз кат видя някоя жена с издайнически черни петна по петичките и ми е ясно че е шофьор laugh.gif аз понеже не ходя с токчета, също си патя. кажете как да се справим с тоя проблем 

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Пробвай със стелки в телесен цвят или с лепенка на петата! biggrin.gif
Аз карам почти цяло лято с чехли, ама не ми се вапцат петичките - Десс, сигурно разликата е в онзи един лев разлика в цената - твоите боядисват, а моите - не!!
Рудолф, не си прав, брат! Ей ся на моите стелки кат им отвъртя 50тина дупки с 3мм. бургия, да видиш как ще дишат! Па може и лепенка GEOX да им туря!

Аз карам почти цяло лято с чехли, ама не ми се вапцат петичките - Десс, сигурно разликата е в онзи един лев разлика в цената - твоите боядисват, а моите - не!!

Рудолф, не си прав, брат! Ей ся на моите стелки кат им отвъртя 50тина дупки с 3мм. бургия, да видиш как ще дишат! Па може и лепенка GEOX да им туря!

О с една замбичка може се оптимизира още процеса.... стават кат нови....Fido Dido написа:Пробвай със стелки в телесен цвят или с лепенка на петата! biggrin.gif
Аз карам почти цяло лято с чехли, ама не ми се вапцат петичките - Десс, сигурно разликата е в онзи един лев разлика в цената - твоите боядисват, а моите - не!!![]()
Рудолф, не си прав, брат! Ей ся на моите стелки кат им отвъртя 50тина дупки с 3мм. бургия, да видиш как ще дишат! Па може и лепенка GEOX да им туря!![]()

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
хрумна ми дали няма да е оригинално с изкуствена трева-от тая зелената пласмаса с дупките:)Fido Dido написа:Пробвай със стелки в телесен цвят или с лепенка на петата! biggrin.gif
Аз карам почти цяло лято с чехли, ама не ми се вапцат петичките - Десс, сигурно разликата е в онзи един лев разлика в цената - твоите боядисват, а моите - не!!![]()
Рудолф, не си прав, брат! Ей ся на моите стелки кат им отвъртя 50тина дупки с 3мм. бургия, да видиш как ще дишат! Па може и лепенка GEOX да им туря!![]()
-
- Почетен Администратор
Баси, съвсем оспамихме темата на детето! Как не ни е срам!
Ма ако щете разсад на магданоз да турите на тия стелки - как да е! Ама 130 лв.!!!! Ми тва ми е горивото за месеца! Аааа, не... няма да им ги дам ПЪК! И стига с тия стелки?! Има си тема за това!
П.П. Диверче - страшна идея! Тва със замбата ще го пробвам, ама ще я наточа на по-скосен конус и се е утепал GEOX-кса....

П.П. Диверче - страшна идея! Тва със замбата ще го пробвам, ама ще я наточа на по-скосен конус и се е утепал GEOX-кса....

стелки още не съм купила biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ама вече настъпвам газта, не мога да свикна с тоя съединител, много я гася :( по светофарите, голямо псуване отнасям май
ама се надявам идните дни да й свикна, иначе страхотна количка, красавицата ми тя
, за изминатите 30-40км ми изписва 9/100... ама като знам как настъпвам газта за да не изгасне при тръгване, въобще картинка съм, първото нещо което й купихме беше ароматизаторче biggrin.gif

- Прикачени файлове
-
- yaris.jpg (111.67 KiB) Преглеждано 2625 пъти
Мерси, гранде мъка ще е докато свикнаdesSs написа:въъъ таквоз зелено не бях виждала laugh.gif да ти е честита biggrin.gif ше й свикнеш. ама газта по-плавно я натискай, иначе разхода ти ще е висок...личен опит biggrin.gif

ето и още една снимка, това е оригиналният цвят на yaris 998, ама го предлагат и за другите двигатели

- Прикачени файлове
-
- yaris2.jpg (140.18 KiB) Преглеждано 2618 пъти
-
- Почетен Администратор