Скоростна кутия-масло

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 30 Юли 2008 00:35

Fido Dido написа:Добре де, тия сладури тогава какво сипват на Лексусите гаранционно??
ако знаех, със сигурност щях да ти кажа... smile.gif

agent dust

Мнение от agent dust » 30 Юли 2008 01:02

jim_beam написа:оем моторните масла на тойота са валволин,за ск. кутии не знам.във всеки случай най-добре е да се сложи оригинално.
демек "тойота". същото е като оная помия валволин, ама е по-скъпо laugh.gif
status: за БАН

nissana

Мнение от nissana » 30 Юли 2008 08:36

В Лексусите Дидко сипват Мобил1,нали конкуренцията се дебнеме ,та се знае.Продавам Мобил,но това не значи че другите масла са лоши.Идеята е да спазиш изискванията за вискозитет и все пак да е от реномирана марка маслото,ако може и да не е менте,че ние сме държава на ментетата dry.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 30 Юли 2008 08:43

Май само в Китай всичко е оригинално... wacko.gif

Значи Мобил 1, а? Я ги виж ти! Ма иначе си продават маслото на ебаси цената... mad.gif

Аватар
Aleksandar

Мнение от Aleksandar » 30 Юли 2008 09:21

Fido Dido написа:Май само в Китай всичко е оригинално... wacko.gif

Значи Мобил 1, а? Я ги виж ти! Ма иначе си продават маслото на ебаси цената... mad.gif
То ако беше само маслото... biggrin.gif Иначе аз съм виждал на масло Тойота да пише Валволин
Toyota Avensis AT221 7A-FE

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 30 Юли 2008 09:49

Aleksandar написа:
Fido Dido написа:Май само в Китай всичко е оригинално... wacko.gif

То ако беше само маслото... biggrin.gif Иначе аз съм виждал на масло Тойота да пише Валволин
Валволин не бих си сложил никога , много го скапаха , на времето беше хубаво , чух от разни познати че го правили в Плевен , ама колко е верно никой не знае! :whistle: :whistle: :whistle:

Аватар
Aleksandar

Мнение от Aleksandar » 30 Юли 2008 18:55

Еми внимавай тогава wink.gif А иначе знам че май Тексако го правят в БГ
Toyota Avensis AT221 7A-FE

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 30 Юли 2008 22:53

Fido Dido написа:Значи Мобил 1, а? Я ги виж ти! Ма иначе си продават маслото на ебаси цената... mad.gif
tova che e skupo n e go pravi po-dobro
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 30 Юли 2008 23:03

Анджак, и аз това казвам, ма нали са монополисти, както каза Рудолф- дери кожа сиромашка... А на опаковките от литър - нищо не пише, освен Тойота. Къде е гаранцията, че не е Приста...Точно затова попитах - на Лексус гаранционно какво сипват? Или има разлика между Лексус и Тойота? На едното масло да пише "Лескус", а на другото - " Тойота"! unsure.gif Нещо не ми се връзва...

Но от вътрешен човек знам, че двигателните масла са Тексако, идват от щатите и ги разфасоват в Германия на литраж! Отделен е въпроса, доколко Тексако са читави - интересно с какво масло обслужват Тойота гаранционно в щатите - все пак има доста заводи на Тойота там?! dry.gif

agent dust

Мнение от agent dust » 31 Юли 2008 00:13

просто за сведение - в Бг тунерите слагат на бигачките най-вече Мотул, Мобил и напоследък Yacco. и трите марки масла са чудесни и с гарантирано качество. забравете за всякакви "маркови оригинални" масла и франчайзи от рода на Кастрол - дето не е Кастрол, а бог знае какво. Примерно Кастрол докаран от щатите е Тексако, а в бг може и да е Приста. по лични наблюдения само на трите марки които споменавам все още няма ментета и са си оригинални. по сведения Yacco било най-добро, а вече имаме и официален представител на тази марка в БГ. аз карам само с Мотул - абсолютно всички флуиди по колата и нямам никакви проблеми.
status: за БАН

Публикувай отговор