За новата ми Тойота
За новата ми Тойота
Здравейте колеги.
Днес си купих....е по-скоро за жената...Тойота корола '03 (по документи). Не съм карал досега такава тойота така че ще се радвам ако ми кажете всички неща които би трябвало да знам и биха ми били от полза.
колата е 2(3) врати, 1,6 16V VVTI на 87 000 км.
И още нещо...кой модел се води тя защото видях тук някакви Е11, Е10 но те май са по старите модели.
мерси предварително!
Днес си купих....е по-скоро за жената...Тойота корола '03 (по документи). Не съм карал досега такава тойота така че ще се радвам ако ми кажете всички неща които би трябвало да знам и биха ми били от полза.
колата е 2(3) врати, 1,6 16V VVTI на 87 000 км.
И още нещо...кой модел се води тя защото видях тук някакви Е11, Е10 но те май са по старите модели.
мерси предварително!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Твоята се води Е12 преди фейс лифта
От полза може да ти е само едно - взел си много приятен автомобил, с приличен разход, а с този двигател и много пъргав
Като двигател и ходова част определено е много здрав автомобил, а ако е на 87000км наистина, си взел кола, която ще те кара дълго без проблеми
само дето трябва да и сменяш масла и филтри редовно laugh.gif Ама те тва май го искат всичките.... Честито и много безаварийни 

-
в никакъв случай не казвам че е женска кола...хайде сега да не се обиди някой!
колата и мен ме кефи и май ще ги сменяме чат-пат за да и се порадвам и аз.Всъщност видях че суъм направил грешка и се води '02 а не '03 както съм написал ама това едва ли има някакво значение.
maggkrabar - предишният собственик също ми каза това са синтетиката и не смятам да слагам друго.
Me4oKyX - колко и е разхода.онзи ми каза 7 градско и 5.5. извънградско.това така ли е?
nissana - трябва да помислим върху идеята ти biggrin.gif

колата и мен ме кефи и май ще ги сменяме чат-пат за да и се порадвам и аз.Всъщност видях че суъм направил грешка и се води '02 а не '03 както съм написал ама това едва ли има някакво значение.
maggkrabar - предишният собственик също ми каза това са синтетиката и не смятам да слагам друго.
Me4oKyX - колко и е разхода.онзи ми каза 7 градско и 5.5. извънградско.това така ли е?
nissana - трябва да помислим върху идеята ти biggrin.gif