Какво мислите за производството на Тойота извън Япония
мойта версо е турска изработка ,но това не ме притеснява и няма проблем до сега,
а това тука е с бензин 95 от Лукойл:
http://prikachi.com/images.php?files/255144F.jpg
въври бе biggrin.gif
въври бе biggrin.gif
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
В последния брой на "Авто-мотор-спорт" има статия за това, кои производители са построили заводи в Турция и кои модили се произвеждат там. Има снимка на завода на Тойота. Трябва да Ви кажа, че заводът изглижда много внушитилен и модерен!joro_206 написа:мойта версо е турска изработка ,но това не ме притеснява и няма проблем до сега,
въври бе biggrin.gif
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
- Почетен Администратор
-
- Почетен Администратор
Хъм, майтапа на страна ,но не ви ли прави впечатление, че България е почти анклав в океан от автомобилни производители?Преди известно време попаднах на една от първите книги на баща ми, която гласи от първа корица Съвременни Автомобили - издание от 1968 година Ами още я пазя, защото това, което прочетох вътре просто ме потресе. Възможно ли е по онова време, в България да е имало толкова усърдно автомобилостроене, а сега сме държавата, която, благодарение на овчедушието на популацията си, да сме терра низвергната?
Моят съквартирант, който за мен е един от видните столични ентусиасти - завършил е МИ с 5.75
- човек, който работи без усилие на трикоординатна фреза и ерозийна машина, да ходи на специализация 3 месеца във Франция, щото френска фирма искаше да прави резервни части за машини тук, и после всичко да се окаже мъгла? Защо ли? Ами защото всичко от наша страна - ОК, докато на фирмата не са й поискали 800 000 евро мито за машините, които внася, за да пусне производство с наши кадри!
Е затова дълго време ще се радваме на снимки на чужди заводи, гледани през чужди сайтове!!
Моят съквартирант, който за мен е един от видните столични ентусиасти - завършил е МИ с 5.75

Е затова дълго време ще се радваме на снимки на чужди заводи, гледани през чужди сайтове!!

-
донеси я на срещата таз книжчица...Fido Dido написа:Хъм, майтапа на страна ,но не ви ли прави впечатление, че България е почти анклав в океан от автомобилни производители?Преди известно време попаднах на една от първите книги на баща ми, която гласи от първа корица Съвременни Автомобили - издание от 1968 година Ами още я пазя, защото това, което прочетох вътре просто ме потресе. Възможно ли е по онова време, в България да е имало толкова усърдно автомобилостроене, а сега сме държавата, която, благодарение на овчедушието на популацията си, да сме терра низвергната?
Моят съквартирант, който за мен е един от видните столични ентусиасти - завършил е МИ с 5.75- човек, който работи без усилие на трикоординатна фреза и ерозийна машина, да ходи на специализация 3 месеца във Франция, щото френска фирма искаше да прави резервни части за машини тук, и после всичко да се окаже мъгла? Защо ли? Ами защото всичко от наша страна - ОК, докато на фирмата не са й поискали 800 000 евро мито за машините, които внася, за да пусне производство с наши кадри!

-
Колеги,интересува ме,дали Ленд крузера се произвежда и другаде освен в Япония?!?Понеже имаме спор с колегата,а от така написаното мнение на Галев,не става ясно,дали модела се прави само в Япония, или само този модел се произвежда там!juri_galev написа:Единствения автомобил на Тойота който се произвежда в Япония е Ленд Крузер.Фидо къд каза братти че правят Рав 4 беше някакво мн извъртяно biggrin.gif
Мерси!
DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.
Какво мислите за производсвото на Тойота извън Япония
абе имаше някъде клауза че ако се произвежда в европа,трябва да е със 30 процента европейски части,може да повтарям някого от форума ама е така,и там е проблема.сравни дензо с бош и ше си направиш изводите.тенкс