Честито на Стики-то.
В интерес на истината аз си купих Тераното след тестдрайв на ХайЛукс 3.0ТД дабъл кеб автомат в ТМ АУТО...
ХайЛукса беше чуден ! Ама прецених да не се изхвърлям с парите и изплащането, Нисана ми е по-удобен (не е пикап а СУВ-ката) обаче, нищо че е на 14 години (модела е чак от '89) !!!
Време е за нов 4х4 - Тойота или Нисан?
-
- Получена благодарност: 1 път
stickito написа:Toyota VS Nissan![]()
Баща ми кара ланд крузър, а аз HILUX А/Т 3,0 от 12 дни. Преди бащата да си взема крузъра се обиколиха всички фирми, преди аз да си взема хайлукса се спрях в нисан! направих подробен тест на навара, и богу добре че не се излъгах! По скъп , по изцеден, с малко повечко ненужнми екстрички. Хаилукса го поръчах без да бях сядал досага в него но го купих наи вече заради двигатела и трансмисията. Затова и от 12 дни съм във фен клуба!

- Aleksandar
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
proscrip написа:Ем как да знае човек - след като московеца на съседа минава през тоз път всеки ден и не си спомням да е имал кой знае какви проблеми, а аз тествам разни бараки стана една седмица....
Вчера минахме оттам с на приятел чисто новия РАВ - остана насред рекичката да врътка, а напред, а назад - инак - си мислех, че ще ми върши работа, новите нисани се оказаха пълня дървения, не че РАВ-а не е. ...
недей да обиждаш рава,върви си навсякъде с подходящи гуми.като сте се засилили по нивите му кажи на твоя приятел,че оригиналните йокохама не стават за оффроад.аз на какъв сняг по какви баири съм го пробвал,ама трябва да се подготвиш.с геоландъра ще закъсаш на леко заснежена равна поляна.ама това важи общо взето за всяка една кола,закони на физиката.
bridgestone blizzak dmz3 е най-добрата зимна гума,от личен опит ти го казвам.с тях и рава минах оттам,където един рекстон закъса и трябваше да го дърпам,голям майтап.

и още нещо,ако не е зима за оффроад си има също подходящи гуми които вървят навсякъде.