Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
Cumba
Мнение
от Cumba » 23 Юли 2008 20:53
biggrin.gif Здравейте, колеги
след около седмица, две, три ще стана горд шофьор на новичка Yaris 1.3 Petrol.
Форума ви е супер, с радост ще участвам в дискусии, дано с по-малко оплаквания

.
Посъветвайте ме какво да очаквам при получаването на колата, всъщност освен ключ, друго едва ли има интересно biggrin.gif, но все пак да съм подготвена

Мерси

Cumba
-
Ralev
Мнение
от Ralev » 23 Юли 2008 21:26
Със здраве да си я ползваш biggrin.gif Много безаварийни километри. Колицата е супер, като ти я докарат и направи една снимка и я пусни тук да я видим и ние
biggrin.gif biggrin.gif Никът ти да не е името на момиченцето от детското филмче" Плодчетата"
Carina E 4A-FE 1.6 16V 107 Hp
Ralev
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 23 Юли 2008 21:29
Бъди добре дошла! Искренно се надявам да нямаш никакви проблеми с новата кола. И все пак, въприки, че колата е нова, не е лошо преди да подпишиш да си я огледаш! Външно как е! Боя, врати и т.н. Ако може направи един тест-покарай я , ослушай се за някакви не типични звуци.Виж как тръгва, как спира! Ако ти не си опитна, вземи с теб някой, който разбира повече. Не разчитай на това, че е нова кола и с нея са изключени изненади! Тук във форума някой се беше оплакъл със сериозни проблеми на новозакупена кола. С една дума, въпреки, че Тойота е здрава и много качественна кола все пак отиди да си я вземеш с широко отворени очи! Пожелавам ти успех!
Kiki
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Uncle Dido » 23 Юли 2008 21:43
Добре дошла и честито Яре! И да му отваряш само вратите, а не капака!!

Споко, днес цените на горивата паднаха с 3ст.! Юруш на маслините!! laugh.gif

Uncle Dido
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 23 Юли 2008 21:45
Fido Dido написа:Добре дошла и честито Яре! И да му отваряш само вратите, а не капака!!

Споко, днес цените на горивата паднаха с 3ст.! Юруш на маслините!! laugh.gif

фиде -гледай в перспектива biggrin.gif
rudolf
-
desSs
Мнение
от desSs » 23 Юли 2008 21:58
добре дошла и от мен

desSs
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Uncle Dido » 23 Юли 2008 22:08
rudolf написа:фиде -гледай в перспектива biggrin.gif
То верно, че пилците се броят на есен, ама се вижда светлина в дъното на тунела...или по-скоро ми се ще да е така!

Uncle Dido
-
Cumba
Мнение
от Cumba » 23 Юли 2008 22:15
Kiki написа:Бъди добре дошла! Искренно се надявам да нямаш никакви проблеми с новата кола. И все пак, въприки, че колата е нова, не е лошо преди да подпишиш да си я огледаш! Външно как е! Боя, врати и т.н. Ако може направи един тест-покарай я , ослушай се за някакви не типични звуци.Виж как тръгва, как спира! Ако ти не си опитна, вземи с теб някой, който разбира повече. Не разчитай на това, че е нова кола и с нея са изключени изненади! Тук във форума някой се беше оплакъл със сериозни проблеми на новозакупена кола. С една дума, въпреки, че Тойота е здрава и много качественна кола все пак отиди да си я вземеш с широко отворени очи! Пожелавам ти успех!
Мерси много! Ще внимавам обезателно, не на 4-ри ами на 8 ще са ми отворени очите, всички сте много мили, благодаря ви!

Cumba
-
Cumba
Мнение
от Cumba » 23 Юли 2008 22:20
Ralev написа:Със здраве да си я ползваш biggrin.gif Много безаварийни километри. Колицата е супер, като ти я докарат и направи една снимка и я пусни тук да я видим и ние
biggrin.gif biggrin.gif Никът ти да не е името на момиченцето от детското филмче" Плодчетата"
Точно такъв ми е ника

Cumba
-
desSs
Мнение
от desSs » 23 Юли 2008 22:21
да не забравиш да си пробваш страничните огледала дали топлят laugh.gif laugh.gif
п.п. не ми обръщай внимание, вътрешнозаводска смешка biggrin.gif
desSs
-
Cumba
Мнение
от Cumba » 23 Юли 2008 22:26
desSs написа:да не забравиш да си пробваш страничните огледала дали топлят laugh.gif laugh.gif
всичко ще пробвам, поне ще се опитам, като настъпи момента от вълнение да не изпозабравя всичко само

Cumba
-
style
Мнение
от style » 23 Юли 2008 22:27
твоите топлят ли

Today. Tomorrow. Toyota.
style
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 23 Юли 2008 22:34
Cumba написа:desSs написа:да не забравиш да си пробваш страничните огледала дали топлят laugh.gif laugh.gif
всичко ще пробвам, поне ще се опитам, като настъпи момента от вълнение да не изпозабравя всичко само

Направи си едно списъче, защото е сигурно, че в такъв вълнуващ момент ще забравиш почти всичко!
Kiki
-
desSs
Мнение
от desSs » 23 Юли 2008 22:38
Cumba написа:desSs написа:да не забравиш да си пробваш страничните огледала дали топлят laugh.gif laugh.gif

гаранция нищо няма да запомниш laugh.gif моята кола е същата. като я взимах, подписвах сумати документи, и после кат се почна едно обяснение за всички копчета, ръчки и квот се сетиш...стана една кашотина в главата /па може и преди тва да си е било каша

/. даже първия път като зареждах на бензиностанцията се чудех отде се отваря резервоара laugh.gif ма нищо де, ще ти дадат книжка, пък и ние ше помагаме biggrin.gif
style, уж вече топлят...зимъска ше видим biggrin.gif а твоите? biggrin.gif
desSs