Kakvo 6te mi kajete za Toyota Celica
Kakvo 6te mi kajete za Toyota Celica
taka pi4ove da ve pitam ne6to 6toto sam ot skoro tuk.Mnogo mi xaresva Toyota Celica i izkam da znam kvo 6e mi kajete za tiq deto sa ot 2000 god. nagore kadeto sa po 1.6,16v,142 kon. ......... kak e kato darjanie na patq ,nadejnost,vozene i t.n. koi kakvoto se seti ,,,,, mnogo 6e sam vi blagodaren ...... blagodarq predvaritelno na otgovorilite 

- Georgimitrovich
Re: Kakvo 6te mi kajete za Toyota Celica
Ами моята е 1.8, 143 hp, 2001-ва година и за момента съм пре-доволен.kabelcho написа:taka pi4ove da ve pitam ne6to 6toto sam ot skoro tuk.Mnogo mi xaresva Toyota Celica i izkam da znam kvo 6e mi kajete za tiq deto sa ot 2000 god. nagore kadeto sa po 1.6,16v,142 kon. ......... kak e kato darjanie na patq ,nadejnost,vozene i t.n. koi kakvoto se seti ,,,,, mnogo 6e sam vi blagodaren ...... blagodarq predvaritelno na otgovorilite wink.gif
Страхотен автомобил. Мощен (не, че е толкова много коне, но за това леко купе 143hp си е доста добре), много добре стои на пътя и в завоите. Скоростта не се усеща просто. Със 180km/h имам чувството, че карам с 80 km/h. Не съм с автоматична скоростна кутия и имам 6-та предавка. На 6-та, със средна скорост около 150 km/h, (скоростта варираше от 120-180), ми направи разход около 7.5/100. Което за спортна кола мисля, че е супер..
Смятах, че ще вози твърдо, все пак се води спортна кола и е с гуми 205/50/R16, но колегата има новата Corolla седан, на 6 месеца е колата и казва, че неговата вози по абсолютно същия начин.
Имам я от стравнително скоро и не мога да ти дам информация за цени на резервни части. И се надявам скоро да не мога да дам такава информация. :}
Личното ми мнение е да я взимаш. Разбира се, поогледай, поразпитай и сам си реши.
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
МР-а и супрата, малко ме съмнява да седят по-зле.....пробвай прелюдка, 200сх, некоя СТИ-ка....Инак селиката е красива и здрава колица, ма толкоз.Wolfcho написа:MR2, новия Civic също и този 93 1.6 125, Supra ... MR-a ми влезе под кожата обаче с изключително удобното си купе все едно си във вас на дивана

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Аз също съм влюбен в новата Селика, обаче нямам финансовата възможност да си я позволя.Обаче също толкова съм влюбен и в сериите 1996 година.Та гледам из пазарите, автокъщите и интернет магазините за такива селики но нито една не ми допада, все ми се виждат че са доста истормозени тези коли!Чесно казано ако си купя такава кола доста ще се охарча и ако си я купя искам да е на сигурно.Един приятел ме кара да ходим от германия да купуваме та исках да ви попитам има ли някаква възможност да си намеря Селика 96г. в добро състояние тука в България не ми се занимава да ходя до някоя друга страна да купувам кола!До 5000лв се надявам да има някаде из българското пространство

Навремето търсих такава и да ти кажа от сигурно 20 дет се продаваха и гледах, намерих 1 дет чеп за зеле не ставаше от нея. Инак и без него по завои седи уникално колицата.Fido Dido написа:Докато правих "спортна" генерация на няколко прелюда, най-честото оплакване беше за системата за завиване и на задните колела. Трудно се правило дрифт!!!![]()
Но махали едно бушонче и готово - задницата ставала като бордюр - троши колата, ама не мърда!!!

Запазено Т20 под 6000-6500 лично мнение, че няма да намериш! След това задължително имаш едни 1000лв отсервиране.Mom4ilskY написа:Аз също съм влюбен в новата Селика, обаче нямам финансовата възможност да си я позволя.Обаче също толкова съм влюбен и в сериите 1996 година.Та гледам из пазарите, автокъщите и интернет магазините за такива селики но нито една не ми допада, все ми се виждат че са доста истормозени тези коли!Чесно казано ако си купя такава кола доста ще се охарча и ако си я купя искам да е на сигурно.Един приятел ме кара да ходим от германия да купуваме та исках да ви попитам има ли някаква възможност да си намеря Селика 96г. в добро състояние тука в България не ми се занимава да ходя до някоя друга страна да купувам кола!До 5000лв се надявам да има някаде из българското пространство![]()