1/4 милята на Лорда, ДелСол-а и други приказни герои
- juri_galev
PAKETA_1 написа:Кану, мой човек, We ride together, we die together...Нали ми трябва отрицателен герой...няма друг човек който да познавам достатъчно добре за да не ми се разсърди и да не кара Тойота...разбери ме
Ha Ha Ha "отрицателен герой" li??? Poveche nikakva avanta na Gran Tourismo

A i btw samo da otochnq che az nikoga ne sam bil VW maniak; sega che tova karam, che tova moga da si pozvolq, che veche treto VW mi e tova, che mi haresvat i che ot VR6 po dobyr glas sigurno nqma na sveta.....ne oznachava che samo VW mi e v kravta. Ako pochna da vi izbroqvam na kolko koli sam im merakliq...eheeee shte trqbva lorda da ugolemqva kapaciteta na foruma biggrin.gif
A do kokloto po vyprosa za turbiniraneto na Golf-a vinagi sam go iskal i planiral....ama neshto nemi se davat $$$ za6toto na $3000 nqma da se spra 100%.....no tova e edna druga tema za edni takiva po hubavi kolici, za koito po golqma chast ot foruma sigurno si nqmat predstava a i sys sigurnost ne gi e enia za tqh, taka che shte si spestq komentara
Re: hihihi
mai zabraviash che imashe i treti VWKORD написа:Abre oba4e Toyota seki pat shte nosi porajenie ot VW)) Minali pat suprata sega altezata pak sledvashtiq pat i 2te
)) Vreme i niq da ne pospime malko

->
- LordDigital
- СупраДжия
Uha
Mnoogoo qko ,Kakto vinagi ,go e opisal Mitaka.
Az samo da kaza che naistina mi napraviha neveroiatno vpechatlenie tez JETcars ,beha sys dvigateli ot iztrebitel SYS AFTER BURNERS ,natiska spirackite pocva da pompi after burnera pri koeto celata kola se pridvizva naprede sys tlasaci (4-te kolela sa zaklucheni i se vlachat) ,a tlasycite sa prichineni ot explosii koito ako ne chovek sys zapusheni ushi - moze da UGLOSHEEEEEeeee.
Inak sled kato poglednah logovete ,imam edna Ueka ideika kak da slezna pod 14 taka che sha se hodi na Draga do 1-2 sedmici pak
Az samo da kaza che naistina mi napraviha neveroiatno vpechatlenie tez JETcars ,beha sys dvigateli ot iztrebitel SYS AFTER BURNERS ,natiska spirackite pocva da pompi after burnera pri koeto celata kola se pridvizva naprede sys tlasaci (4-te kolela sa zaklucheni i se vlachat) ,a tlasycite sa prichineni ot explosii koito ako ne chovek sys zapusheni ushi - moze da UGLOSHEEEEEeeee.
Inak sled kato poglednah logovete ,imam edna Ueka ideika kak da slezna pod 14 taka che sha se hodi na Draga do 1-2 sedmici pak

- LordDigital
- СупраДжия

Smqtai ako imah dobro scepleniekakvo vreme 6tqh da napravq, samo sravnete na sando nai dobroto s moito nai dobroto vreme i si proli4ava kak ot start-a zavisi vsi4ko.....trap speed-a na 1/4 mile na nego mu e 95.73 mph a moita e 95.42 mph
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Imashe da i disham vyv vrata na taq turbinirana "TOYOTA"......shte si vzema az edni race radialki shte vidite vie

- Прикачени файлове
-
- Moqta kola e #648
- Copy of Drag 013.jpg (509.87 KiB) Преглеждано 5507 пъти
KANU, ne e samo ot gumite, toi i Lorda e sas skapani gumi. ne zabraviai che toi ima i Limited Slip Differential, tova sasto dosta pomaga za starta
ako zabeliazvash, Lorda na 0-60 feet-a gi e vzel za 2.21, a pak ti za 2.35(koeto sasto mai e ok, no sigurno moje da se svali, moia nai-dobar start sasto e v poriadaka na 2.2)
interestnoto e obache che mia top speed na 1/4mile beshe kam 94mph, pak izostavam okolo 0.9 ot Lorda, tova ako moje niakoi da mi go obiasni

ako zabeliazvash, Lorda na 0-60 feet-a gi e vzel za 2.21, a pak ti za 2.35(koeto sasto mai e ok, no sigurno moje da se svali, moia nai-dobar start sasto e v poriadaka na 2.2)
interestnoto e obache che mia top speed na 1/4mile beshe kam 94mph, pak izostavam okolo 0.9 ot Lorda, tova ako moje niakoi da mi go obiasni

->
Ниска терминална скорост и добро време се обяснява със лош старт, което наистина може да е следствие от лоши гуми. А и Лорда има колата от скоро. Факта, че е правил два старта над 15, докато свали под 15 и тази терминална скорост, при ЛСД и задно ме кара да си мисля, че има още потенциал в потеглянето. Интересно ще е и тои да постне неговите времена и да поумуваме над това:).ALTEZZA написа:KANU, ne e samo ot gumite, toi i Lorda e sas skapani gumi. ne zabraviai che toi ima i Limited Slip Differential, tova sasto dosta pomaga za starta![]()