Здравейте!
От миналата седмица съм собственик на Corolla 1,4 2002 година внос от Италия. Смятам да закарам колата в ТМ Ауто за смяна масло, маслен филтър, въздушен филтър и филтър на климатика + диагностика на двигател и ходова част. От сервиза ми казаха, че цялото упражнение ще ми струва около 500лв. Та въпроса ми е дали си заслужава и ако не къде да отида и трябва ли да сменям нещо друго на това първо обслужване при положение, че не мога да съм сигурен кога последно е обслужвана колата и какви са реалните километри?
Предварително благодаря за отговорите и се извинявам ако темата е коментирана или не е за този раздел на форума.
Въпрос за техническо обслужване
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Според мене си смени маслото и филтрите в сервиз по личен избор или препоръка.
Не съм запознат с необходимите консумативи за твоята кола, но предполагам, че ще са в рамките на 150лв.
След това я закарай в ТМ-ауто за диагностика на двигателя и ходовата част.. сигурно ще вземат за труд 1 или 2 часа.
Миналата година беше 40лв/час.
По принцип навсякъде ще ти направят читава диагностика на ходовата част за 10-15лв, така че и това може да си спестиш.
Не съм запознат с необходимите консумативи за твоята кола, но предполагам, че ще са в рамките на 150лв.
След това я закарай в ТМ-ауто за диагностика на двигателя и ходовата част.. сигурно ще вземат за труд 1 или 2 часа.
Миналата година беше 40лв/час.
По принцип навсякъде ще ти направят читава диагностика на ходовата част за 10-15лв, така че и това може да си спестиш.
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11