Ти мое мноо да не пиеш, ама га не си с нас! biggrin.gifjingo написа:Земе да ме поканите,че да ви напраим Убави снимки,че аз много не пия .........Fido Dido написа:Kiki написа:Има ли значение къде ще е темата щом ни е хубаво? Ако на теб не ти е кеф да пишеш в нея, пиши където искаш. Ако не бяха стикерите и тази тема, нямаше да има редовни срещи на клуба на Софиянци изобщо! А аз си мисля, че ти вече се чувстваш един от нас. А можеби се заблуждавам!? Да не си някой троянски кон?Аз се надявам да повлечем крак и такива срищи да има във всички крайща на България. Нали няма по - голяма подготовка от това за национална! Хем си писал, че Софиянци сми сериозни хора, а си правиш на бургазлия!
![]()
Лош Кики! Лоооооош!
![]()
![]()
![]()
Стикери за София
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
При мен винаги ще се намери място за един бургазлия, ама ще трабва да спиме на едно леглоjingo написа:Земе да ме поканите,че да ви напраим Убави снимки,че аз много не пия .........

Мерси, колега.Kiki написа:Събираме се в ресторант "Кукуш" на улица Кукуш всяка неделя от 18 часа. Заповядай следващата неделя.TurboLame написа:Колеги, имам два много сериозни проблема..
1. Нямам стикер, а искам да имам.
2. Така и не успях да разбера къде се събирате в София.. И кога. :)
А в неделя ще мрънкам за стикер. :)
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Значи ще ти трябва черен стикер, а на този етап е трудно.Ще трябва да изчакаш да се отпечатат нови, което ще се случи скоро! Това, обаче не ти пречи да дойдеш в неделя да се запознаем и да пием по една бира, ако си от София разбира се!TurboLame написа:СиваKiki написа:А какъв цвят ти е колата?
Дам, в София живея и смятам да дойда да се запознаем. Жалко, че жената няма книжка, иначе и по повече бири (и водки) можеше да пием..Kiki написа:Значи ще ти трябва черен стикер, а на този етап е трудно.Ще трябва да изчакаш да се отпечатат нови, което ще се случи скоро! Това, обаче не ти пречи да дойдеш в неделя да се запознаем и да пием по една бира, ако си от София разбира се!
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
-
- Почетен Администратор
-
- Почетен Администратор
- juri_galev