Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 13 Юли 2008 23:32

Да видите, че софиянци сме сериозни копелета...
Последно промяна от Uncle Dido на 04 Сеп 2008 08:38, променено общо 1 път.

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 13 Юли 2008 23:45

Имам предложение - нататък тази тема да я обсъждаме в темата "редовна среща на клуба", щото много нови се бъркат...Мисля (доколкото мога) че админа трабва да й тури едно катинарче на стикерите, щото вече стана много ОФФ...За това си има тема! Агриид??

Аватар
Xeku

Мнение от Xeku » 13 Юли 2008 23:48

И още едно предложение: първо се снимайте, после пийте, че иначе стават едни снимки... :whistle:

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 13 Юли 2008 23:52

Xeku написа:И още едно предложение: първо се снимайте, после пийте, че иначе стават едни снимки... :whistle:
Хеки, брат, то така си и беше! Ама ела ТИ дръж телефона, когато тая залухава сервитьорка ти бави бирата....

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 14 Юли 2008 00:23

Fido Dido написа:Имам предложение - нататък тази тема да я обсъждаме в темата "редовна среща на клуба", щото много нови се бъркат...Мисля (доколкото мога) че админа трабва да й тури едно катинарче на стикерите, щото вече стана много ОФФ...За това си има тема! Агриид??
Има ли значение къде ще е темата щом ни е хубаво? Ако на теб не ти е кеф да пишеш в нея, пиши където искаш. Ако не бяха стикерите и тази тема, нямаше да има редовни срещи на клуба на Софиянци изобщо! А аз си мисля, че ти вече се чувстваш един от нас. А можеби се заблуждавам!? Да не си някой троянски кон? rolleyes.gif Аз се надявам да повлечем крак и такива срищи да има във всички крайща на България. Нали няма по - голяма подготовка от това за национална! Хем си писал, че Софиянци сми сериозни хора, а си правиш на бургазлия!
Последно промяна от Kiki на 14 Юли 2008 00:49, променено общо 2 пъти.

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 14 Юли 2008 00:40

Останаха пари 22 лв явно някои се е престарал.Парите са в мен другата среща ще ги полеем в бира drunk.gif.След тия бирета ми трябваше на кики навигацията до нас biggrin.gif

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 14 Юли 2008 00:43

juri_galev написа:Останаха пари 22 лв явно някои се е престарал.Парите са в мен другата среща ще ги полеем в бира drunk.gif.След тия бирета ми трябваше на кики навигацията до нас biggrin.gif
Ето това е прблем! Трябва да изпием повече от 10 бири.Е нали те закара един път до вас! Не запомни ли пътя? laugh.gif

Аватар
joro_206

Мнение от joro_206 » 14 Юли 2008 06:46

тъкмо си ч изпробвал как работи- навигацията.Дано само не те е прекарала през Владая за по на пряко. biggrin.gif :whistle:
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 14 Юли 2008 09:12

juri_galev написа:Останаха пари 22 лв явно някои се е престарал.Парите са в мен другата среща ще ги полеем в бира drunk.gif.След тия бирета ми трябваше на кики навигацията до нас biggrin.gif
съберете повече- и да идвам wink.gif

бе юри,аз на снимките фланелка не видях

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 14 Юли 2008 09:20

rudolf написа:

Не посмя да я облече, ама само не можах да разбера заради коя от двите причини:
Дали заради снимката от към ......, или заради това, че е рекламна на немско возило, ама няма да кажа на кое, защото има опастност от линч!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 14 Юли 2008 10:06

Kiki написа:
rudolf написа:

Дали заради снимката от към ......, или заради това, че е рекламна на немско возило, ама няма да кажа на кое, защото има опастност от линч!
ааа знам го аз,,той членува и в опел клуба-инкогнито,,,там е регнат като галио юрков, да не го познаем. biggrin.gif

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 14 Юли 2008 11:28

rudolf написа:
Kiki написа:
rudolf написа: съберете повече- и да идвам wink.gif

ааа знам го аз,,той членува и в опел клуба-инкогнито,,,там е регнат като галио юрков, да не го познаем. biggrin.gif
Не позна! biggrin.gif

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 14 Юли 2008 12:15

Fido Dido написа:
Xeku написа:И още едно предложение: първо се снимайте, после пийте, че иначе стават едни снимки... :whistle:
Хеки, брат, то така си и беше! Ама ела ТИ дръж телефона, когато тая залухава сервитьорка ти бави бирата....
Недей така , сервитъорката си е екстра :whistle: :whistle: :whistle:

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 14 Юли 2008 12:47

Kiki написа:Има ли значение къде ще е темата щом ни е хубаво? Ако на теб не ти е кеф да пишеш в нея, пиши където искаш. Ако не бяха стикерите и тази тема, нямаше да има редовни срещи на клуба на Софиянци изобщо! А аз си мисля, че ти вече се чувстваш един от нас. А можеби се заблуждавам!? Да не си някой троянски кон? rolleyes.gif Аз се надявам да повлечем крак и такива срищи да има във всички крайща на България. Нали няма по - голяма подготовка от това за национална! Хем си писал, че Софиянци сми сериозни хора, а си правиш на бургазлия!
sad.gif sad.gif Лош Кики! Лоооооош! sad.gif sad.gif :crybaby: :crybaby:

jingo

Мнение от jingo » 14 Юли 2008 13:34

Fido Dido написа:
Kiki написа:Има ли значение къде ще е темата щом ни е хубаво? Ако на теб не ти е кеф да пишеш в нея, пиши където искаш. Ако не бяха стикерите и тази тема, нямаше да има редовни срещи на клуба на Софиянци изобщо! А аз си мисля, че ти вече се чувстваш един от нас. А можеби се заблуждавам!? Да не си някой троянски кон? rolleyes.gif Аз се надявам да повлечем крак и такива срищи да има във всички крайща на България. Нали няма по - голяма подготовка от това за национална! Хем си писал, че Софиянци сми сериозни хора, а си правиш на бургазлия!
sad.gif sad.gif Лош Кики! Лоооооош! sad.gif sad.gif :crybaby: :crybaby:
Земе да ме поканите,че да ви напраим Убави снимки,че аз много не пия ......... wacko.gif

Публикувай отговор