Хора помагаите.Преди няколко дни ми протече мощно рейката. Тъй като в Пловдив има един свестен майстор за такива рейки и е със записване чак днес я разглобиха.Оказа се най-лошото.От моята рейка нищо не става.Незнаино как е влезнало вода която явно много време се е задържала там и всичко е ръждясало,та чак изгнило.Не може по никакъв начин да се рециклира.Та молбата ми е някой да знае къде може да намеря втора употреба щото тука в Пловдив такова животно няма.На всички е ясно,че нова няма пипане,та ще съм много блягодарен ако някои помогне по някакъв начин.
Става въпрос за Авенсис 1998 год.ТD,комби.
За рейка на Авенсис
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Re: За рейка на Авенсис
ako mnogo zakusah, pishi milichno, mozhe i da namerya tuk (v Italia), no struvat 100-150 evro v zavisimost ot morgata. (20evro e putya do sofia s avtobusa, i predpolagam 10-20lv ot Sofia do Plovdiv). Pishi hidravlichna li e ili obiknovenna?Bozhko74 написа:Хора помагаите.Преди няколко дни ми протече мощно рейката. Тъй като в Пловдив има един свестен майстор за такива рейки и е със записване чак днес я разглобиха.Оказа се най-лошото.От моята рейка нищо не става.Незнаино как е влезнало вода която явно много време се е задържала там и всичко е ръждясало,та чак изгнило.Не може по никакъв начин да се рециклира.Та молбата ми е някой да знае къде може да намеря втора употреба щото тука в Пловдив такова животно няма.На всички е ясно,че нова няма пипане,та ще съм много блягодарен ако някои помогне по някакъв начин.
Става въпрос за Авенсис 1998 год.ТD,комби.
Re: За рейка на Авенсис
punkara написа:........... Pishi hidravlichna li e ili obiknovenna?