Хм,
колега Lexus_... ако ти покажа тапицерията на колата - ще решиш че е на полвин година :-) Освен това си е оригиналната тапицерия - черен плюш, дет си е продадена колата със нея. Не, не е внесена от италия, колата е може би единствената бройка GTi, влязла чисто нова в България. Колата я знам откакто е внесена, даже съм я карал през тез години преди да стане моя. И да - лагери на главини рядко се сменят преди 300000

, и не, не е карана от каруцар а е поддържана изрядно само и единствено с оригинални части, във фирмен сервиз. За сегментите съм казал - "евентуално", защото все пак говорим за 3S-GE двигателя и аз просто искам да се застраховам.
А що се отнася за сменянето на "носачите" - не си чувал да се прави, защото сигурно не си виждал окачването на Carina E GTi, както и на Celica GT4 / Tsport. Сигурно ще бъдеш доста учуден ако ти кажа че това окачване има по 3 шарнира на колело + по още един ОТГОРЕ на амортисьора?

и ако преброя съставните му части, се заформя един списък от около 8! щанги / носачи на колело

Малко гадна работа за поддръжка, ама си заслужава според мен.