Тойоти с "готини номера"
Аз знам от колко време го има, просто споделям. А иначе джипа е бял. Гледам имало още Тойоти с 6 цифри. Относно цената - малко по-висока еnewmiro написа:то нали това е сега голямата гъзария, 6 цифри и само означението на града преди тях, има го от около 1 година мисля, нещо като хиляда лева ми се върти из главата, но може и да бъркам, може и да е повече..

- juri_galev
Re: Тойоти с "готини номера"
Днес какво ми се случи:Отивам на сватба и какво да видя същата мр2 и се оказа че се познаваме. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifjoro_206 написа:Днес докато си карах видях тези двете тойоти :
http://i.data.bg/08/07/04/1037336.jpg
http://i.data.bg/08/07/04/1037340.jpg
ако някой си е познал колата,бравос.Печели награда.
П.П. На някой може да му се стопи глунава темата,ама като ме нагрее слънцето незнам какво правя,,, biggrin.gif biggrin.gif
ясно, аз не споря, и аз споделям:) четох във вестника цената, ама не си я спомням, колко беше?lpcrooks написа:Аз знам от колко време го има, просто споделям. А иначе джипа е бял. Гледам имало още Тойоти с 6 цифри. Относно цената - малко по-висока еnewmiro написа:то нали това е сега голямата гъзария, 6 цифри и само означението на града преди тях, има го от около 1 година мисля, нещо като хиляда лева ми се върти из главата, но може и да бъркам, може и да е повече..
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Extravaganza
За желаещитеnewmiro написа:ясно, аз не споря, и аз споделям:) четох във вестника цената, ама не си я спомням, колко беше?lpcrooks написа:Аз знам от колко време го има, просто споделям. А иначе джипа е бял. Гледам имало още Тойоти с 6 цифри. Относно цената - малко по-висока еnewmiro написа:то нали това е сега голямата гъзария, 6 цифри и само означението на града преди тях, има го от около 1 година мисля, нещо като хиляда лева ми се върти из главата, но може и да бъркам, може и да е повече..

4 еднакви 1000лв.
6 еднакви 3000лв.
Име 7000лв.
Re: ...
Брей, и моя е 5000 и съм Пепа laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа:тия номера за да можете да си ги помните ли са такива?? laugh.gif
имам един комшия Петко,,с номер 5000, все си мисля ако се казваше Трифон -нямаше ли да е с 3000
- Прикачени файлове
-
- Изображениеsmall.jpg (20.68 KiB) Преглеждано 2522 пъти
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
единият роден преди 1 век, другият след 7, хора какво става тук biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif 

stay up and keep shining!!

Re: ...
у до-пето ти е пълно с гевреци biggrin.gifpepa_k написа:Брей, и моя е 5000 и съм Пепа laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа:тия номера за да можете да си ги помните ли са такива?? laugh.gif
имам един комшия Петко,,с номер 5000, все си мисля ако се казваше Трифон -нямаше ли да е с 3000