Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 02 Юли 2008 01:50

Евала Убавци тамън се връщам от морето и реших да ви драсна така като гледам съм изпуснал бирено парти но да се надяваме че другата седмица ще съм он лине wink.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 02 Юли 2008 07:34

Pritesnih se za teb :whistle: Da ne te e otkradnala nqkava kaka rolleyes.gif

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Юли 2008 09:03

Kiki написа:
b0by написа:
Fido Dido написа:
Само толкова ли сме изпили??? unsure.gif Слабо, слабо... Другата неделя - всички на поправка! Няма да се излагаме я! happy.gif
Незнам за вас , ама аз вчера имах към 10-тина жаби в корема , незнам при вас как е било :help: :whistle: :whistle:
Как няма да имаш жаби в корема, като пи жива бира! Тя живата бира развъжда попови л-чки! biggrin.gif laugh.gif ohmy.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Аз след живата дръпнах две загорки и се направих добре!!! Понеделник беше тежък ден! wacko.gif wacko.gif При мен си бяха направо яките жаби biggrin.gif laugh.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 02 Юли 2008 09:18

Toyota_DX написа:
Kiki написа:
Xeku написа:Онова косматото е млада майка с малки котенца, така че по-кротко с ловните мераци! mad.gif
Какви ловни? Та те си бяха чисто касапски! Добре, че Дидо не е касапин! smile.gif
дам той не е касапин , а ние не сме виетнамци tooth.gif guns.gif
За касапина не бъди чак толкова сигурен... laugh.gif БТВ, какво му е на котешкото?? boxed.gif Не съм виетнамец, но крехко месце drool.gif не отказвам! Ама кучешкото май е по-добро...Поне по спомени от казармата! tooth.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 02 Юли 2008 10:14

Kiki написа:
Xeku написа:Като оправдание, че не можах да дойда в неделя, направих частно посещение на кръчмата, там още се говореше за вас и песни се пееха! laugh.gif
Чак да се е говорило , не вярвам, ама за песните съм сигрен! biggrin.gif Дидо, като зина,никой не успя да му затвори устата!А после, като подгони онова косматото, стана страшно! Добре,че не можа да го стигне! cool.gif
Да видим дали ако го бях хванал това мезе, щяхте да ядете картофки! А по въпроса за пеенето, като хвана тен, приличам на Хосе Карерас в профил! tooth.gif tooth.gif :rr:

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 02 Юли 2008 10:43

belchilov написа:Pritesnih se za teb :whistle: Da ne te e otkradnala nqkava kaka rolleyes.gif
имам много за разправяне смях смях biggrin.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 02 Юли 2008 12:57

juri_galev написа:
belchilov написа:Pritesnih se za teb :whistle: Da ne te e otkradnala nqkava kaka rolleyes.gif
След три дена ще разправяш, ама знаеш ли къде? Имам впредвид, знаеш ли, къде се намира новото място за срещи-кръчмата,де?

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 02 Юли 2008 13:47

Kiki написа:
juri_galev написа:
След три дена ще разправяш, ама знаеш ли къде? Имам впредвид, знаеш ли, къде се намира новото място за срещи-кръчмата,де?

6te nau4i laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 02 Юли 2008 18:05

belchilov написа:
Kiki написа:
juri_galev написа: имам много за разправяне смях смях biggrin.gif

6te nau4i laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ще си контактуваме по мобифоните с Тошко и тои ще ме упъти към мястото.Трябва да измислиме нещо интересно :thumbsup:

jingo

Мнение от jingo » 02 Юли 2008 19:31

Спомням си ,че някои съфоручци,намиращи се в чужбина щели да се връщат по някое време ! Та имам няколко останали стикерчета и ако имат желание да ме светнат отрано ! wink.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 02 Юли 2008 20:50

jingo написа:Спомням си ,че някои съфоручци,намиращи се в чужбина щели да се връщат по някое време ! Та имам няколко останали стикерчета и ако имат желание да ме светнат отрано ! wink.gif
Жино, виждаш ли, колко сме стабилни в София? А и трябва да ти кажа, че като талисман на групата се оформя един твой съгражданин. Голяма капия, а и много обича живото мезе! Е, аз няма да го издавам кой е! wink.gif

jingo

Мнение от jingo » 03 Юли 2008 07:11

Вече го знам кой е ! И какво сега да се местя в София ли ? Че в Бургас нещо ......може би защото всеки с нещо сезонно се е заел и нема време ? unsure.gif Кат дойде в Бургас ще си спретнем плажно парти и вас че поканиме ! biggrin.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 03 Юли 2008 08:07

jingo написа:Вече го знам кой е ! И какво сега да се местя в София ли ? Че в Бургас нещо ......може би защото всеки с нещо сезонно се е заел и нема време ? unsure.gif Кат дойде в Бургас ще си спретнем плажно парти и вас че поканиме ! biggrin.gif
ААААА това си е изнудване :whistle:

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 03 Юли 2008 11:27

jingo написа:Вече го знам кой е ! И какво сега да се местя в София ли ? Че в Бургас нещо ......може би защото всеки с нещо сезонно се е заел и нема време ? unsure.gif Кат дойде в Бургас ще си спретнем плажно парти и вас че поканиме ! biggrin.gif
Аааа, няма да тъка на два стана! wink.gif Че гларусите са несериозни, каква сезонна работа - то оправданието е като задника-всеки си го има! cool.gif А като знам колко котки се навъдиха последните години в Бургас...ебаси, при наличието на толкова живо мезе, въпрос на време е групата на Шаро да се събере там!! tooth.gif drunk.gif

jingo

Мнение от jingo » 03 Юли 2008 13:09

Аз Ви чаААкам в Бургас ,места мнооогООО ! Мезета секви ....само желаещи де има ?Никого не изнудвам , unsure.gif споделям несериеозноста и натруфеността на Тойотаджиите по морския бряг !

Публикувай отговор