Стикери за София
- juri_galev
Аз след живата дръпнах две загорки и се направих добре!!! Понеделник беше тежък ден!Kiki написа:Как няма да имаш жаби в корема, като пи жива бира! Тя живата бира развъжда попови л-чки! biggrin.gif laugh.gifb0by написа:Незнам за вас , ама аз вчера имах към 10-тина жаби в корема , незнам при вас как е билоFido Dido написа:
Само толкова ли сме изпили???Слабо, слабо... Другата неделя - всички на поправка! Няма да се излагаме я!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
За касапина не бъди чак толкова сигурен... laugh.gif БТВ, какво му е на котешкото??Toyota_DX написа:дам той не е касапин , а ние не сме виетнамциKiki написа:Какви ловни? Та те си бяха чисто касапски! Добре, че Дидо не е касапин!Xeku написа:Онова косматото е млада майка с малки котенца, така че по-кротко с ловните мераци!![]()

-
- Почетен Администратор
Да видим дали ако го бях хванал това мезе, щяхте да ядете картофки! А по въпроса за пеенето, като хвана тен, приличам на Хосе Карерас в профил!Kiki написа:Чак да се е говорило , не вярвам, ама за песните съм сигрен! biggrin.gif Дидо, като зина,никой не успя да му затвори устата!А после, като подгони онова косматото, стана страшно! Добре,че не можа да го стигне!Xeku написа:Като оправдание, че не можах да дойда в неделя, направих частно посещение на кръчмата, там още се говореше за вас и песни се пееха! laugh.gif

- juri_galev
Kiki написа:След три дена ще разправяш, ама знаеш ли къде? Имам впредвид, знаеш ли, къде се намира новото място за срещи-кръчмата,де?juri_galev написа:имам много за разправяне смях смях biggrin.gifbelchilov написа:Pritesnih se za tebDa ne te e otkradnala nqkava kaka
6te nau4i laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- juri_galev
Ще си контактуваме по мобифоните с Тошко и тои ще ме упъти към мястото.Трябва да измислиме нещо интересноbelchilov написа:Kiki написа:След три дена ще разправяш, ама знаеш ли къде? Имам впредвид, знаеш ли, къде се намира новото място за срещи-кръчмата,де?juri_galev написа: имам много за разправяне смях смях biggrin.gif
6te nau4i laugh.gif laugh.gif laugh.gif

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Жино, виждаш ли, колко сме стабилни в София? А и трябва да ти кажа, че като талисман на групата се оформя един твой съгражданин. Голяма капия, а и много обича живото мезе! Е, аз няма да го издавам кой е!jingo написа:Спомням си ,че някои съфоручци,намиращи се в чужбина щели да се връщат по някое време ! Та имам няколко останали стикерчета и ако имат желание да ме светнат отрано !

-
- Почетен Администратор
Аааа, няма да тъка на два стана!jingo написа:Вече го знам кой е ! И какво сега да се местя в София ли ? Че в Бургас нещо ......може би защото всеки с нещо сезонно се е заел и нема време ?Кат дойде в Бургас ще си спретнем плажно парти и вас че поканиме ! biggrin.gif