i poneje ne me e sram da si priznaq .....po4ti ni6to ne ti razbrah ot poslednoto izre4enie....ne zabravqi ,na po prost ezik 4e da se razbirame....malko sam izostanala ...soryaleksandra-MR2 написа:LordDigital написа:Много бързо успя да отговориш ,преди да го изтрия даже:)aleksandra-MR2 написа: e tuka ni6to interesno ...dokolkoto vijdam proverqva masloto. ostana i tva da ne znae6....vapreki 4e za edna priqtelka СБА e magazin za hranitelni stoki,a ne съюз на бг. автомобилисти
Инак във конктренив случаи си инсталираше Plenum Spacer ,което е едно ниво по-сложно от маслото
търси се hardtop за toyota mr2
-
Последно промяна от aleksandra-MR2 на 29 Юни 2008 23:02, променено общо 1 път.
-
aleksandra-MR2 написа:aleksandra-MR2 написа:LordDigital написа:
Много бързо успя да отговориш ,преди да го изтрия даже:)
Инак във конктренив случаи си инсталираше Plenum Spacer ,което е едно ниво по-сложно от маслото
Последно промяна от aleksandra-MR2 на 29 Юни 2008 23:04, променено общо 1 път.
-
-
eto o6te edno podobno (no na tazi na kon4eto mu se pla4ealeksandra-MR2 написа:ne san ti go krala... i az q imam i zatova q slojih...pak sorydap написа:sry за offtopica ама много брутално си ми задигнала аватара как не те беше срам поне малко

- Прикачени файлове
-
- 2.jpg (36.49 KiB) Преглеждано 2287 пъти
здравей, aleksandra-MR2, добре дошла във форума, виж този адрес, има доста интересни неща, http://www.trc-tuning.com/ , също гледах за хардтоп в английските форуми продаваха, но вече зависи дали искаш нов или втора ръка.

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
v4era bqh v gabrovo za da si smenq prednoto styklo i ve4e si dadoh zaqvkata..kazaha mi maksimum 1000 lv.a i dokolkoto razbrah po princip mr2 varvi s hardtop a ne e kato dopalnitelna ekstranewmiro написа:здравей, aleksandra-MR2, добре дошла във форума, виж този адрес, има доста интересни неща, http://www.trc-tuning.com/ , също гледах за хардтоп в английските форуми продаваха, но вече зависи дали искаш нов или втора ръка.

tq 6te e po dobra ot men bre az sam slabi4ko o6tealeksandra-MR2 написа:po princip zatova si kupih mr2 da se vartq kogato i kakto si poiskam...no vse o6te ne moga taka kakto mi se iskaFido Dido написа:Щото като си говорите така за дрифтове и ме хваща комплекс!Естествено, че е на ташак! Едно време доста се въртях с една жигулка, но не беше нарочно...
Просто се сетих как мацето от филма правеше дрифт, та си казвам - е, нашенка е!!!

no s udovolstvie bih i potormozil MR-a

eii 4ovek da se na4ete.....ot pisane..
bravo 6te se radvam da vi vidq i najivo v kaloqnovo na 20 septemvri.....
celica s peika....ama si e moq