Toyota Supra MK3 - колко и къде по БГ-то
KVO GO SLU6A6 SA6O,4UL NE DO 4UL RAZBRAL NE DA RAZBRAL ITOY.EDNOTO LEGLO NA OSNOVNITE LAGERI BE6E ZAMINALO 4E NAVARQVAHME.STANA AMA NE ZA DALGO.VSA6NOST OT VSI4KI PROSTOTII KOITO PRAVIHME SAS BIF6IQ MI MONTYORKATO SMQNA NA BUTALA MET.GARNIT.,LAGERI,SAEDINITELI TN. NATATAKNKRAQ PAK GO RAZTRAKAH I SE OTKAZH OT VSQKAKVIGIMNASTIKI.ZNAM 4E NQMA DA E LEKOSAS 1JZ TO NO SMQTAM 4E NE E NEVAZMOJNA RABOTA.ZA MAHOVIKA I KAMBANATA SAM NAQSNO,SAMO ZA ELEKTROKATA MISLQ 4E 6TE TRQBVA DA UDARI6 EDNO RAMO,KATO PO NAPREDNAL,PAK INQKOI SAVET NIKOGA NEE IZLI6EN.TOVA E ZA SEGA BATKA KTO SE POOPARI4A 6TE TI VIKAM ZA POMO6T,OTNOSNO DVIGATEL I TEM PO DOBNI.A M/U DRUGOTO ZA6TO NE SI FEN NA2JZ,ILI E GOLQM HUY DA SE SLOJI? ARE 4AO ZA SEGA 

- LordDigital
- СупраДжия
Sorry не съм забелязал че си писал.chembi написа:KVO GO SLU6A6 SA6O,4UL NE DO 4UL RAZBRAL NE DA RAZBRAL ITOY.EDNOTO LEGLO NA OSNOVNITE LAGERI BE6E ZAMINALO 4E NAVARQVAHME.STANA AMA NE ZA DALGO.VSA6NOST OT VSI4KI PROSTOTII KOITO PRAVIHME SAS BIF6IQ MI MONTYORKATO SMQNA NA BUTALA MET.GARNIT.,LAGERI,SAEDINITELI TN. NATATAKNKRAQ PAK GO RAZTRAKAH I SE OTKAZH OT VSQKAKVIGIMNASTIKI.ZNAM 4E NQMA DA E LEKOSAS 1JZ TO NO SMQTAM 4E NE E NEVAZMOJNA RABOTA.ZA MAHOVIKA I KAMBANATA SAM NAQSNO,SAMO ZA ELEKTROKATA MISLQ 4E 6TE TRQBVA DA UDARI6 EDNO RAMO,KATO PO NAPREDNAL,PAK INQKOI SAVET NIKOGA NEE IZLI6EN.TOVA E ZA SEGA BATKA KTO SE POOPARI4A 6TE TI VIKAM ZA POMO6T,OTNOSNO DVIGATEL I TEM PO DOBNI.A M/U DRUGOTO ZA6TO NE SI FEN NA2JZ,ILI E GOLQM HUY DA SE SLOJI? ARE 4AO ZA SEGA
Адаша определено му са случваше да говори ,разбрал недоразбрал. Странни работи как така заминава леглото - какво е ставало със тез мотори? Тука не съм чувал такива изпълнения като заминали легла или пукнати блокове (от нагягане на шпилки) ,а във България са случват.
Както и да е ,за 2JZ - безмислено е даде човек едно 2 хиляди долара отгоре ,пак и нека да стои като опция за бъдещето (прави са така наречения 1.5J което е хибрид и става и със долна част от 2JZ-GE).

- LordDigital
- СупраДжия
А ТОвА НЕ МОжЕ ДЕ ИСТИНА - НЕКОИ ТРЕБЕ ДА МУ Е ПЛАТИЛ АКЦИЗА ,не изкам да повярвам че има вероятност оптиката да е нашенско производство!:
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details

LordDigital написа:А ТОвА НЕ МОжЕ ДЕ ИСТИНА - НЕКОИ ТРЕБЕ ДА МУ Е ПЛАТИЛ АКЦИЗА ,не изкам да повярвам че има вероятност оптиката да е нашенско производство!:
Аз като го гледам ЛОРДЕ си е баш български правеняк ,предния сполер е станал ОК ,но задната броня според мен е отчайваща както и праговете

- Georgimitrovich
belchilov neska te vidqh na krastovi6teto na shela do stud. grad.
Kvo se be6e prepasal s tiq kolani ne ti li e jega biggrin.gif
a sq po temata i az si mislq 4e si e ba6 bulgarsko izpulnenie 6toto ne e ni6to osoveno a kato gledam i tva deto sa go nahakali vurhu farovete ne mi se vqrva taka da e vkarana v BG
Pozdravi

a sq po temata i az si mislq 4e si e ba6 bulgarsko izpulnenie 6toto ne e ni6to osoveno a kato gledam i tva deto sa go nahakali vurhu farovete ne mi se vqrva taka da e vkarana v BG

Pozdravi

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Не всеки кара кабрио като теб да си развява косите !!!Като нямам други колани с какво да се вържаGeorgimitrovich написа:belchilov neska te vidqh na krastovi6teto na shela do stud. grad.Kvo se be6e prepasal s tiq kolani ne ti li e jega biggrin.gif
![]()
![]()
a sq po temata i az si mislq 4e si e ba6 bulgarsko izpulnenie 6toto ne e ni6to osoveno a kato gledam i tva deto sa go nahakali vurhu farovete ne mi se vqrva taka da e vkarana v BG![]()
Pozdravi

по снимката от аватара те е позналbelchilov написа:Как си ме познал беи laugh.gif laugh.gif laugh.gif

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Georgimitrovich
Мисля, че е отдавна в Хасково имаха нещо подобно, но май преди беше червенаLordDigital написа:А ТОвА НЕ МОжЕ ДЕ ИСТИНА - НЕКОИ ТРЕБЕ ДА МУ Е ПЛАТИЛ АКЦИЗА ,не изкам да повярвам че има вероятност оптиката да е нашенско производство!:

Georgimitrovich написа:po kolataaz znam za kvo sa ti tiq kolani, 4e kato se surka6 da ne izpadne6 biggrin.gif az bqh oniq deto sleze ot azstrata do teb na svetofara kogato ti 4aka6e za desen zavoi kum stud. grad
Georgimitrovich аха ясно (сетих се за светофара)!!!!
А да не бяхме на изпитче днес в МИ laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- Georgimitrovich
- LordDigital
- СупраДжия