kakvo tochno dali shte stane na tvoyata?Blago_4A-GE написа:Hi punky evalata za dobrite idei, ta kakto sega sum v italy edna morga za fiat vse shte nameria samo mi kaji ako obichash za moiata bangia shte staneli AE92-kata.

Мнение от punkara » 15 Май 2005 14:59
kakvo tochno dali shte stane na tvoyata?Blago_4A-GE написа:Hi punky evalata za dobrite idei, ta kakto sega sum v italy edna morga za fiat vse shte nameria samo mi kaji ako obichash za moiata bangia shte staneli AE92-kata.
punkara
Мнение от Blago_4A-GE » 15 Май 2005 15:27
oburkal sum mjastoto za klimatika ot punto 95 godina, shtoto moga da nameria takova i dali shte stanepunkara написа:kakvo tochno dali shte stane na tvoyata?Blago_4A-GE написа:Hi punky evalata za dobrite idei, ta kakto sega sum v italy edna morga za fiat vse shte nameria samo mi kaji ako obichash za moiata bangia shte staneli AE92-kata.![]()
Blago_4A-GE
Мнение от punkara » 15 Май 2005 16:38
aaaa, ami ako vzemesh kompressor za klimatik ot fiat punto ot 95, 96 godina (toest purviyat model na Punto) shte stane tochno. ti imash li si originalno klimatik na toyata ili ne?Blago_4A-GE написа:oburkal sum mjastoto za klimatika ot punto 95 godina, shtoto moga da nameria takova i dali shte stanepunkara написа:kakvo tochno dali shte stane na tvoyata?Blago_4A-GE написа:Hi punky evalata za dobrite idei, ta kakto sega sum v italy edna morga za fiat vse shte nameria samo mi kaji ako obichash za moiata bangia shte staneli AE92-kata.![]()
punkara
group4dam
Мнение от sergopi4a » 30 Юни 2005 13:23
martinrainov написа:Iskam da spodelq ot li4en opit kakvi 4asti sam zamenil po moita kola s takiva no ot drugi koli.Razlikata v cenite e v pati.Ta zna4i mi se naloji da smenqm tamponi na zadnata stabilizira6ta 6tanga i zadnite bieletki.Cenite koito mi obaviha bqha 8 lv za tampon i 26 lv za bieletka,kato garanciq za proizhoda nema6e nikva.Sled obikalqne na magazinite za nemski 4asti uspqh da izdirq tamponi na FEBI ot Opel Omega B po 2 lv broikata i bieletki pak na FEBI za Mecedes po 12 lv broikata.4astite savpadat 1 kam 1
sergopi4a
Мнение от Гост » 05 Авг 2005 23:36
e ti kakto si tragnal vsi4ko ot ruski koli.... do kade taka,utre ste se kazva toyolada!!!!!!!!!group4dam написа:Ne znam dali ima nqkoi kato moqta kola, no predni nakladki sa 1-1 s tiq ot moskwi4 - samo se mahat edi u6i4ki --- wyzdu6en filtar mi kazaha 4e pasva 1-1- ot lada
Гост
Мнение от SESKO » 02 Ное 2005 11:34
SESKO
Гост
jamie
Мнение от El Camino » 04 Апр 2006 01:14
El Camino
NIK_4E
El Camino
jamie
El Camino
Мнение от jamie » 29 Сеп 2006 11:54