хахахах, един приятел искаше да ми сложи ламинат в трабанта biggrin.gifSFINKS написа:тц , теракот е по-добре
стелки от ТМ ауто?
- Georgimitrovich
mi te i moite sa za 10 leva i pak pi6e toyota. 6to mislite 4e tiq v TM sa po razli4ni nemoga da razbera. Pak sa kitaiski i pak sa ot su6tiq zavod. Samo deto TM gi predlagat kato ekstra kum kolata i struvat mnogo da moje ti zemat parite a puk drugite sa predlagat na pazara kato aksesoat. Ako nqma6 pepelnik v kolata pak li ot toyota 6te si go kupi6 ili 6te si truska6 prez prozoreca. biggrin.gif

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
да ти имам и ценностната система .... едни стелки да предпочетеш пред свирка и ракияjoro_206 написа:Не всичко се измерва с свирки и ракия,поне мойта ценностна система е друга.
Друго си да седнеш в колата и на стелките да ти пише тойота![]()
тогава си истински фен на марката тойота.
А стелки от илиенци от 10 лева има и чичо Митко от 3 етаж, дето си мие всяка неделя москвича и си е сложил клатещо си кученце на задния прозореч. biggrin.gif
Въпрос на избор.

ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
-
същите стелки се предлагат и в нашия форум, даже аз си пратих данните за доставка, но отсреща ниакакъв отговор.
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=628 ... 5%EB%EA%E8
Определено спаркото на Белчилов по ми допада, и братле ако можеш да разясниш малко повече за тях, как, къде и т.н. ще съм ти много благодарен
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=628 ... 5%EB%EA%E8
Определено спаркото на Белчилов по ми допада, и братле ако можеш да разясниш малко повече за тях, как, къде и т.н. ще съм ти много благодарен

belchilov написа:mitoko написа:belchilov написа:
Вие не сте у ред![]()
![]()
Стелки SPARCO са по 70лв за всякакви коли
![]()
А са далеч по добри от ТМ-ските![]()
http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/ ... _407055738къдеееееееееее ????
Пиши лично на nikicar .Той ще ти разясни![]()
![]()
http://toyotabg.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=78

Като си купих колата ми подариха оригинални стелки. Не бях се замислял докато не се качих в авенсиса на един приятел, който беше си сложил някакви стелки от битака... просто имаше голяма разлика - не пасваха както трябва, тези за шофьорското място нямаха отвори за държачи и постоянно се събираха под педалите, и след 6-я месец не ставаха за нищо.
Моите вече година и половина ще стане - не са мръднали.
Предпочитам да дам 90-100 лева за стелки в новата ми кола и да ми издържат 2-3 години, отколкото да дам 5 х 12 лева (за същия период) за стелки от битака и да се дразня всеки път когато ги погледна.
Предпочитам да дам 90-100 лева за стелки в новата ми кола и да ми издържат 2-3 години, отколкото да дам 5 х 12 лева (за същия период) за стелки от битака и да се дразня всеки път когато ги погледна.
spritable написа:Като си купих колата ми подариха оригинални стелки. Не бях се замислял докато не се качих в авенсиса на един приятел, който беше си сложил някакви стелки от битака... просто имаше голяма разлика - не пасваха както трябва, тези за шофьорското място нямаха отвори за държачи и постоянно се събираха под педалите, и след 6-я месец не ставаха за нищо.
А не се ли дразниш като си гледаш колата с тасове .... илки чакаш и джанти да ти подарят от Тойота biggrin.gif
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
Птиятелю, не се дразня... просто нямам излишни 1000-1500 лева (не се хващай за сумата - толкова струваха такива каквито исках) за удоволствие, което е само визуално. Тъй като ми се налага доста често да паркирам по тротоари, реших че ще им видя доста бързо сметката.SFINKS написа:А не се ли дразниш като си гледаш колата с тасове .... илки чакаш и джанти да ти подарят от Тойота biggrin.gif
Предпочетох да ги дам за навигация и басбокс...
Със здраве....
В Хонда са дори по 400лв. оригиналните за F-RV и то зимни (за моризмата на гума няма да ви казвам) а летните не ми се мисли колко са - затова си карам Авенсиса и си слагам стелки от ТМ на много по ниска цена 

TOYOTA Avensis 2.2 D4D T25
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T27
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
TOYOTA Yaris 1.4 D4D