Me4oKyX написа:Що бе Кики?! Аз не съм карал с Приста кола до сега, но щом рали колите не умират, значи трябва да са добриНе знам от опит, следвам логиката. Ако най-скъпото им масло е същото като на състезанията, що да не biggrin.gif Но ако реално предлагат уж същото, а е три нива по-ниско, вече наистина няма смисъл! Но нищо чудно да са добре, щом Валволин си прехвърлиха производството тук и Кастрол също ако се не лъжа.... Абе единия от двата е тук вече
че кой те кара да си караш тойотата с масло приста, аз невидях никъде човека да е писал че масово и задължително ще ни сменят маслото в колитеKiki написа:Ти би ли си карал Тойотата с масло Prista?the-rider написа:Защо сте толкова мнителни, когато никой вносител не обръща внимание на клубовете, всички мрънкаме, а сега ето човека е от голям производител и сам предлага спонсорство - ясно каква е тяхната файда - реклама, но лошо няма, на нас тяхната реклама не би ни попречила а пък и фирмата не е някво менте, все-пак са спонсори на едни от най-добрите български рали-тимове, ясно е че имат огромен бюджет за реклама, защо да не го използваме по взаимноизгоден начин..
Да,ама "Катеричката е 2 лв, а Тойотата е60 000!Това,което правят е похвално! Нека се докажат! След това ще съм първият, който ще ги подкрепям, защото и аз съм Българин, който държи на българското!the-rider написа:че кой те кара да си караш тойотата с масло приста, аз невидях никъде човека да е писал че масово и задължително ще ни сменят маслото в колитеKiki написа:Ти би ли си карал Тойотата с масло Prista?the-rider написа:Защо сте толкова мнителни, когато никой вносител не обръща внимание на клубовете, всички мрънкаме, а сега ето човека е от голям производител и сам предлага спонсорство - ясно каква е тяхната файда - реклама, но лошо няма, на нас тяхната реклама не би ни попречила а пък и фирмата не е някво менте, все-пак са спонсори на едни от най-добрите български рали-тимове, ясно е че имат огромен бюджет за реклама, защо да не го използваме по взаимноизгоден начин..
нали знаеш приказката за бисквитките "катеричка"
Е как да се докажат, ако никой не им обръща внимание, нека видим какво предлагатKiki написа:Да,ама "Катеричката е 2 лв, а Тойотата е60 000!Това,което правят е похвално! Нека се докажат! След това ще съм първият, който ще ги подкрепям, защото и аз съм Българин, който държи на българското!the-rider написа:че кой те кара да си караш тойотата с масло приста, аз невидях никъде човека да е писал че масово и задължително ще ни сменят маслото в колитеKiki написа:Ти би ли си карал Тойотата с масло Prista?
нали знаеш приказката за бисквитките "катеричка"
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] и 5 госта