STI Action
Eto o6te malko action, samo deto toq pyt ne e s STI-kata no ni6to pak be6e Fun biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=QnFAccBcPrA&NR=1
ironichno?K-A-N-U написа:Eto o6te malko action, samo deto toq pyt ne e s STI-kata no ni6to pak be6e Fun biggrin.gif

V smisal? Ne ti razbrah post-a ne6to.V35GTR написа:ironichno?K-A-N-U написа:Eto o6te malko action, samo deto toq pyt ne e s STI-kata no ni6to pak be6e Fun biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=QnFAccBcPrA&NR=1biggrin.gif
imaiki v predvi kolko puti sum se "sustezaval" sus cookite!! biggrin.gifK-A-N-U написа:V smisal? Ne ti razbrah post-a ne6to.V35GTR написа:ironichno?K-A-N-U написа:Eto o6te malko action, samo deto toq pyt ne e s STI-kata no ni6to pak be6e Fun biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=QnFAccBcPrA&NR=1biggrin.gif
V sybota bqh na Track day na Autobahn, North course. Nqmah 6tastieto da karam na cqlata pista no i samo severnata 4ast mi stiga6e. U4astieto mi stana malko kato na kasmet....
V 4etvartak razbrah 4e ima trackday v sybota i nedelq, koeto be6e po u4udva6to be 4e ima6e mesta, cenata be6e super eftina ($150 vs $200 za sedmi4en den) i nqmaha pretencii s kakva kola si. Rekoh si tova e momenta! Oba4e nakladkite sa mi za smqna....edva li tova moje da me spre
razzvanqh se na nqkolko mesni tunershopove i nakraq si namerih nakladki komplect predni i zadni Hawk HP+ obe6taha 4e 6te gi imam v petak, pora4ah gi momentalno. V petak ot 7pm sme na Voleibol BG vs USA, az svar6vam v 5pm rabota. izlqzoh ot rabota po rano 4e da imam vreme da smenq nakladkite, vra6tam se v nas nakladki nema!!!!! ostavili sa belejka 4e iskat podpis da hodq da si gi vzema ot Fed Ex, ska4am v kolata otivam, vzemam gi, pribiram se, gledam 6pm. Po4vam smqnata na prednite v 6:29 bqh gotov...uspqhme da stignem na vreme do zalata sys "leko" previ6avane na skorostta i razni drugi trikove biggrin.gif Sled igrata se pribrah smenih i zadnite nakladki za o6te 30 min i otidoh da gi razhodq malko. Napravih si rotinnite stopove za da ulegnat nakladkite ( priqtelkata mi za malko da povyrne v kolata) i bqh gotov za pistata. Otivam rano sutrinta vsi4ko be uspe6no, mina inspection kolata slojiha me v Advanced grupata.....ne 4e mnogo sam dobar zad volana ama prosto drugite bqha super slabi. Karahme 2 sesii po 30 min i 2 po 20 min. Merupriqtieto be organizirano ot dilar na Mazda i imaha RX-8, Miata MX-5 i Speed3 za proba na pistata, razbira se nemojah dane se vazpolzvam i iskarah MX-5 da q probvam. RX-8 sam karal, a i bqha zaeti no i MX-5a be6e po dobre ot kolkoto o4akvah. v Kraina smetka sled 115 mili navartqni na pistata i rezervoar i polovina benzin zavar6i denq, ostanah super dovolen i do izvestna stepen iznenadan ot kolata. Nqma da spodelqm za6to iznenadam 4e 6te ima komentari sled tova. samo posledno iskam da otbeleja 4e kolata mi dade razhod na gorivo 7 mpg, haide vadete kalkulatorite i smqtaite v KM
Eto i malko snimkov material, nadqvam se da vi hartesa

Eto i malko snimkov material, nadqvam se da vi hartesa

- Прикачени файлове
-
- new IMG_1734.jpg (268.15 KiB) Преглеждано 2203 пъти
-
- new IMG_1733.jpg (278.24 KiB) Преглеждано 2203 пъти
-
- new IMG_1700.jpg (372.96 KiB) Преглеждано 2203 пъти
-
- new IMG_1699.jpg (406.77 KiB) Преглеждано 2203 пъти
-
- new IMG_1680.jpg (270.65 KiB) Преглеждано 2203 пъти
- LordDigital
- СупраДжия
E kak pyk da nqma braking points be lord-e? ima6e si te ne gi mahat dori i na sastezaniqta ne gi mahat.
Az sam dovole ot tqh no qvno moite zavodskite nakladki sa dosta dobri poneje tiq ne bqha mnogo mnogo po dobri. V smisal po dobri sa da no ne 4ak tolkova mnogo kolkoto sam 4uval ot drugi mesta. qvno moite zavodskite sa dobri po na4alo.
Az sam dovole ot tqh no qvno moite zavodskite nakladki sa dosta dobri poneje tiq ne bqha mnogo mnogo po dobri. V smisal po dobri sa da no ne 4ak tolkova mnogo kolkoto sam 4uval ot drugi mesta. qvno moite zavodskite sa dobri po na4alo.
- LordDigital
- СупраДжия
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Iiiiiiii, BRAVO KANU!
Mnogo sgustena programa si imal tozi weekend, t.e malko predi weekend-a.
Fen4e si priznavam te.
Ina4e dobre si razrabotil nakladkite o6te v na4aloto. biggrin.gif
Gumite kak sa?
Mnogo sgustena programa si imal tozi weekend, t.e malko predi weekend-a.
Fen4e si priznavam te.
Ina4e dobre si razrabotil nakladkite o6te v na4aloto. biggrin.gif
Gumite kak sa?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
HAWK накладки пробвахме - спират, ама не са нещо особено. субарата по принцип имат проблеми със спирачките. за WRX стават и EBC, но STi пак има проблеми при яки спирачки. затова вече им слагаме карбон лорейн - спират винаги и по всяко време, нямат нужда от подгряване или разработване. свирят при леко натискане, ама това не е болка за умиране. спира като стой та гледай 
накладките в оригинал за новото STi 2008 в БГ са 950лв предни и още толкова задни

накладките в оригинал за новото STi 2008 в БГ са 950лв предни и още толкова задни

status: за БАН
KANU, снимките са супер! Направо ти завиждам за възможността.
biggrin.gif
Колкото до накладките, последно сложих Ferodo Racing DS2500. Четох добри отзиви при ползване за смесени цели - градско/писта. Като понатрупам и лични впечатления, ще пиша.
Колкото до оригиналните Брембо - мисля, че бях писал вече някъде из форума какви са цените в дилъра на Субару във Варна:
предни: 820 лв
задни: 780 лв
maggkraber, с накладки Карбон Лорейн какви спирачни дискове използваш?

Колкото до накладките, последно сложих Ferodo Racing DS2500. Четох добри отзиви при ползване за смесени цели - градско/писта. Като понатрупам и лични впечатления, ще пиша.
Колкото до оригиналните Брембо - мисля, че бях писал вече някъде из форума какви са цените в дилъра на Субару във Варна:
предни: 820 лв
задни: 780 лв
maggkraber, с накладки Карбон Лорейн какви спирачни дискове използваш?
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi