национална среща на форума.
национална среща на форума.
Позволявам си да пусна тази тема,без да съм я съгласувал с никой от форума и макар да съм от скоро в форума и от скоро да съм притежател на Тойота, ми направи впечатление, че има всеобщо желание за такава среща.
На всички им се иска, но никой нищо не прави.Затова предлагам да се заемем сериозно с организирането на една национална среща.
Като чета колегите от Варна,Пловдив,Асеновград и другите градове имат голямо желание.От София също има желаещи.
Очаквам предложения в тази насока- дата и място на срещата,кои с какво може да помогне при организирането и т.н.
П.П. За всички от София(и за всички желаещи разбира се )редовната срещата е в неделя на паркинга на Захарна фабрика от 18 часа.там се събира ме и после на кръчмето.
На всички им се иска, но никой нищо не прави.Затова предлагам да се заемем сериозно с организирането на една национална среща.
Като чета колегите от Варна,Пловдив,Асеновград и другите градове имат голямо желание.От София също има желаещи.
Очаквам предложения в тази насока- дата и място на срещата,кои с какво може да помогне при организирането и т.н.
П.П. За всички от София(и за всички желаещи разбира се )редовната срещата е в неделя на паркинга на Захарна фабрика от 18 часа.там се събира ме и после на кръчмето.
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Това би било много добре, ама като имам впредвид, колко се кумихме само за Софийска среща и добре, че бяха стикерите та покрай тях слава богу се запознахме и стана вече традиция срещите на Софиянци. А как ще стане това за целия форум и колко пъти ще се съберем, на нен не ми е ясно! Дай боже да стане.
- juri_galev
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=7363
Дайте тука да пишем, че да стане малко по-сериозно. А нещо аз ли се бъркам или това е по-сериозна тема, в която общо взето няма какво смешно, поне на този етап! Дайте сериозно да се организираме е да направим нещо най-накрая!
Дайте тука да пишем, че да стане малко по-сериозно. А нещо аз ли се бъркам или това е по-сериозна тема, в която общо взето няма какво смешно, поне на този етап! Дайте сериозно да се организираме е да направим нещо най-накрая!

- Georgimitrovich
Molq te pi6i v drugata tema pone az sum seriozen za organiziraneto. Na vas samo vi kazvam data i mqsto koito moje da idva. Nqma da vi karam da se zanimavate s organizaciq i prostotii ot vas 6te se iska ako imate jelanie i vazmojnost da prisustvate.Nedkow написа:Ами то Април, Май и Юни не бяха отпускарски месеци, ама нищо не се случиMe4oKyX написа:другата тема пишиА има кой, просто сега е отпускарско време ! Дай в другата е кажи как е ?!
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Тегля катинара на таз тема ,нациналния събор да се обсъжда само във една тема :