Предложение
Предложение
Здравейте!
Пиша тук, за да отправя предложение към организаторите на събирания. Във фирмата, за която работя и която е един от най-сериозните производители на масла за автомобилни двигатели на българския пазар, имаме желание и свежи идеи за спонсорство и участие в събиранията на вашия клуб. Бихме могли да се включим в организацията и да допринесем за повече удобство и веселие на събитието.
При въпроси или желание за контакт от ваша страна, моля обадете се на тел. 0895 33 24 25
За повече информация за нашата фирма, моля посетете http://www.prista-oil.com/
Благодаря за Вашето време и внимание!
Пиша тук, за да отправя предложение към организаторите на събирания. Във фирмата, за която работя и която е един от най-сериозните производители на масла за автомобилни двигатели на българския пазар, имаме желание и свежи идеи за спонсорство и участие в събиранията на вашия клуб. Бихме могли да се включим в организацията и да допринесем за повече удобство и веселие на събитието.
При въпроси или желание за контакт от ваша страна, моля обадете се на тел. 0895 33 24 25
За повече информация за нашата фирма, моля посетете http://www.prista-oil.com/
Благодаря за Вашето време и внимание!
- juri_galev
- Georgimitrovich
Уловка няма. Предлагаме парньорство, при което всяка от страните получава това, което я интересува - спонсорство и забавления за вас, по-широка познаваемост на нашата марка сред шофьорския контингент за нас. Нашата цел е да достигнем до крайния потребител като идея и сериозно присъствие на пазара, и мислим че това е един от начините.
При въпроси от Ваша страна, моля обърнете се към колегите на тел. 0895 33 24 25
Пожелавам лек и успешен ден!
При въпроси от Ваша страна, моля обърнете се към колегите на тел. 0895 33 24 25
Пожелавам лек и успешен ден!
Защо сте толкова мнителни, когато никой вносител не обръща внимание на клубовете, всички мрънкаме, а сега ето човека е от голям производител и сам предлага спонсорство - ясно каква е тяхната файда - реклама, но лошо няма, на нас тяхната реклама не би ни попречила а пък и фирмата не е някво менте, все-пак са спонсори на едни от най-добрите български рали-тимове, ясно е че имат огромен бюджет за реклама, защо да не го използваме по взаимноизгоден начин..
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Georgimitrovich
Zvu4i dosta dobre i profesionalno kakto se pravi po cql svqt. 6te predizvika pove4e interes ot kolkoto nqkva reklama po televiziqta koqto struva maika si i ba6ta si. Elvala na Prista-oil za dobrata ideq i jelanieto za u4astie v takiva meropriqtiq dano i drugi firmi vzemat primer ot vas. 

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Ахахаха, то идеята добра, ама това спонсорство може да не го видим скоро, със скоростта с която се събираме и правим масовите събори laugh.gif За спонсорство - аз имам също желание да участвам, не съм толкова огромна фирма, ама пак де
Ако направим национален събор на Тойота, колкото и да е малък първия път и аз ще се включа biggrin.gif На Италфеста бях също, но на Тойота събор не знам дали ще бъда скоро.... Уловки няма, просто ми харесва марката и форума, а и малко реклама не е излишна никога laugh.gif

- Georgimitrovich
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Ти би ли си карал Тойотата с масло Prista?the-rider написа:Защо сте толкова мнителни, когато никой вносител не обръща внимание на клубовете, всички мрънкаме, а сега ето човека е от голям производител и сам предлага спонсорство - ясно каква е тяхната файда - реклама, но лошо няма, на нас тяхната реклама не би ни попречила а пък и фирмата не е някво менте, все-пак са спонсори на едни от най-добрите български рали-тимове, ясно е че имат огромен бюджет за реклама, защо да не го използваме по взаимноизгоден начин..
Последно промяна от Kiki на 25 Юни 2008 21:42, променено общо 1 път.