Toyota avensis D4D палене?
Toyota avensis D4D палене?
Мнение от blida » 19 Юни 2008 13:40
Здравейте колеги, от няколко дни съм собственик на AVENSIS D4D 2000г.Искам да попитам при запалване когато развърта стартера има някакъв товар в него, а стартера е нов.Чува се един гаден шум , нещо като стържене, абе не знам какво е, та затова питам? Благодаря .
blida
stensy
blida
blida
Мнение от en44ev » 26 Юни 2008 21:51
Stensy те пита, защото този модел на тойота има проблем с демферния маховик, това е една гадно скъпа част, която показва непоправим дефект и трябва да се смени, ще познаеш, когато на празни обороти започне да ти причуква отпред вдясно и да ти вибрира съединителя. Цена 2500 лева тук. По мрежата - два пъти по-евтин. Аз от три седмици карам като твоята машина, иначе е трепач, преди карах вектра, ама тойотата е класи на нея. Ичане при стартиране на двигателя се усеща истинска тежест само ако е забравен включен климатика, защото така се товари още повече запалванетол Каква ти беше предишната кола, ако е била бензин, това е причината да усещаш тежест при запалването...
en44ev
Мнение от blida » 27 Юни 2008 10:09
Благодаря, аз също мисля че е от маховика.Понеже не съм поръчвал през Нета не знам как става и за колко време се изпълнява поръчката ?Предполагам че се плаща предварително !Иначе предишната кола беше honda civic бензинова и наистина не съм имал такъв проблем.А за АVENSIS мога да кажа че наистина съм очарован от автомобила . Супер кола е.
blida
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru