от розовия ,имаш ЛС !!!!kalin написа:наистина една много стара стара среща...
има ли начин да ми пратиш оригиналите на мейла? че много блед изглеждам laugh.gif , направо сме като от стар уестърн
от лилавия апарат ли са?
Стикери за София
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Тошко, ама тези Москвичи са японски!?belchilov написа:имам стара снимка на два москвича моя и на Краско по време на срещата laugh.gif laugh.gif laugh.gif !!!
Ама москвич седан ,жалко че никой не беше дошъл с алекото си laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

хехе...опитах се да го съчетая с името:) видях личното, мерсиbelchilov написа:от розовия ,имаш ЛС !!!!kalin написа:наистина една много стара стара среща...
има ли начин да ми пратиш оригиналите на мейла? че много блед изглеждам laugh.gif , направо сме като от стар уестърн
от лилавия апарат ли са?

http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
- Extravaganza
- juri_galev
Видях се и аз на една снимка.Помниш ли Тош когато бяхме млади още фотосите бяха черно бяли.Спомням си когато те снимах пред завода на Тойота ти беше с онова елече безракавите
спомени спомени.Виждам и чичо Манчо го има за времето си имаше уникална тениска с къс ръкав всички му завиждахме.А екстраваганца първа бе открила различния цвят на косата кой би си помислил че по това време има бои за коса и можеше да си позволи това удоволствие
.Кики нашият вожд на стикери.Стоянчо пък бе открил сезона на дините и се беше постригал нула номер.За себеси просто нямам думи грозна гледка 

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
хахахахахахахахаха laugh.gif тогава си спомням някакъв женски глас който викаше силно 1,2,3,4,5,5,5,6,7,8,9,10,11,11,12 урааааааа май беше Лили ИвановаFido Dido написа:Ебаси
Все едно сте били на абитуриенската на Лили Иванова... А всички знаем, че тя е съученичка на Тутанкамон!!

TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Че тя баба Лили има ли 12 клас?
БТВ, следващия път всички дами с кок, обувки с коркови платворми и изкуствени мигли, а мъжете с бакенбарди и прически ала Ринго Стар, отпреди да стане барабанист на Бийтълс! Никакви МП3-ки - имам един стар ВЕФ в мазето може и да работи още! Как беше - цъкни майна ВЕФа, да чуйм Кидика!

-