стелки от ТМ ауто?
стелки от ТМ ауто?
Трябва да си купя стелки , и въпроса ми е :Купувал ли си е някои стелки от ТМ? Имат ли някакви надписи или емблемата на Тойота ?Цената им е 157 лв.???,
или са обикновени каквито мога да си купя от всяка бензиностанция за 50-60 лв.
или са обикновени каквито мога да си купя от всяка бензиностанция за 50-60 лв.
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
Имам гумени и велурени (антрацид). Гумените не си струват парите, макар че стят добре с надписа и правилната форма, но наистина се протриват лесно. Велурените са доста красиви и когато ги изпера ако искаш ще ги снимам, имат си стилен надпис и придават още комфорт в купето, за читенето ако караш на автомивка от пароструйката светват, но за прахосмукачка е малко трудно. Двата комплекта са почти на една цена по 130лв от ТМауто, става вапрос за Корола.
Взех си текстилни от ТМ ауто за 70лв.
Велурените наистина са много готини , но за съжаление нямаха налични , а не мен не ми се чака да доставят.
така че сега съм с текстилни.(най обикновени са даже нямат надпис)
Велурените наистина са много готини , но за съжаление нямаха налични , а не мен не ми се чака да доставят.
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Ами за какво ти бяха от ТМ Ауто-то като даже не знаеш дали са оригинални щом нямат поне знака.joro_206 написа:
П.С. Мойте имат. Аз понеже исках отстъпка като си я купувах и ми казах,че отстъпка не могат да ми направят ама алармата и стелките ще ми ги сложат без пари. А иначе са от тези по 160лв.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
Вие не сте у редstyle написа:друго си е като седнеш в колата и на блестящо чистите сиви верулени стелки да грее надписа YarisSFINKS написа:ега не дам 130 лв за едни стелки , купувам си от Иленци през 2-3 месеца за по 12 лв , като се изцапат и ги сменям изобщо не ги чистя даже

А са далеч по добри от ТМ-ските

http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/ ... _407055738
- Georgimitrovich
verno ste mnogo zaribeni te tiq stelki za tolkova pari trqbva i musaka da pravqt s kremkaramel za desert
kvo tolkova ako ne sa originalni. Moite ne sa originalni pasvat si idealno i si imat emblemi na toyota i pr. puk struvat 15lv. biggrin.gif

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Да и ги тресни в новата Корола. 35000 лева за кола си дал,но 100 лева ега да дадеш за стелки,чудесно е нова кола със стелки от Илиянци.SFINKS написа:ега не дам 130 лв за едни стелки , купувам си от Иленци през 2-3 месеца за по 12 лв , като се изцапат и ги сменям изобщо не ги чистя даже

П.С. Моите стелки са текстилни с емблема на Тойота на шофорската стелка от ТМ-Ауто и много ми харесват. Предлагаха ми и велур и гумени,но гумени стелки е ужасно просташко като в Москвич,все едно с ботуши ще карам,не съм ги и гледал,но знам кви са ни в Пежото са гумени на Пежо,много груба история.Велурените май са много хубави,но така и не ги гледах,защото бях решил да са текстилни.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Re: стелки от ТМ ауто?
joro_206 написа:Трябва да си купя стелки , и въпроса ми е :Купувал ли си е някои стелки от ТМ? Имат ли някакви надписи или емблемата на Тойота ?.

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN