... и това е кола 2005-та .....
- juri_galev
Епа БЕШЕ !dimd00d написа:Jazz-а значи е бил идеален за тебdesSs написа:пхахха шматка, вожено стана laugh.gif нали ти казвам, свикнах просто. пък и като си търсих кола, исках автоматик, хем малка, хем да не е тясна, пък и на външен вид да ми хареса...еми само яриса ми допадна. то пък съвсем всичко да е идеално ми се струва невъзможноjamie написа:
Що бе, после кожено ли стана ? laugh.gif
Между другото не виждам проблем да се ушиват табла от кожа - едва ли е толкова скъпо на фона на цялата кола. Къстъм - що па не ?!
Ама си кътах и един Акорд по туй време - да допълва идеала. Тоя подход няма много фенове....

И аз доста и се плюнчих на Хондата,ама баси цената,както и да го погледнеш отникъде ,а Ярето не го давай...наистина ще плачеш за него !desSs написа:един авер я взе от чужбина за по-малко от 30к...ярето с лизинга ше ми излезе 30 и кусурdiver написа:Не разчитай особенно. Държи цена пущината....desSs написа:абе 2-3 годишна ше ми излезе по-малко от ярето

dimd00d написа:........................
Jazz-а значи е бил идеален за теб

Няма по-широка от нея в този клас.И е доста сипатична вътре. отвън Яриса е по-добър.
П.С.Ако колите от началото на темата ви се виждат грозни-тогава вижте това:http://img.data.bg/i.php?id=1012159.и то марка с големи претенции.Има още доста снимки в Раздела"КОШЧЕ"